A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viata. Artista sustinea ca este bine si ruga oamenii sa nu-si faca griji pentru ea

Publicat: 14 iun. 2019, 12:36 Autor: Simona News 3

Doliu mondial dupa ce indragita cantareata si actrita de telenovele a murit rapusa de cancer la 54 de ani.

A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viat. Actrita a pierdut lupta cu cancerul, dupa ani grei de tratament. A devenit celebra in toata lumea dupa ce a jucat in telenovele ca Salome, Dona Barbara sau Dragostea învinge, informeaza radioformula.com.mx.

Artista n-a mai fost vazuta in public de la sfarsitul lunii mai, atunci cand a postat si ultimele update-uri pe paginile de socializare. In acest sens, jurnalistii locali au publicat ultimul interviu cu Edith in viata, care a derutat oamenii.

A aparut ultima filmare cu Edith Gonzalez in viata

Actrita de telenovele a aflat ca este diagnosticata cu cancer de col uterin in anul 2016. Vedeta a ajuns sa fie intr-o vstare extrem de grava. Dupa interventia de histerectomie si multe sedinte de chimioterapie, acesteia a ajuns sa-i casa tot parul. Tratmentul agresiv nu a facut-o pe actrita sa se dea batuta. Edit Gonzales are o stare de spirit buna, calatoreste si se bucura de viata. Aceasta isi tine fanii la curent cu poze in care le demonstreaza ca orice pericol a trecut. Dupa o perioada in care si-a tinut parul sub peruci si diferite accesorii, acesta a iesit in public cheala. Si-a dezvelit capul, fara rusine sau teama. Era la fel de frumoasa si radianta, datorita faptului ca era mandra sa se expuna asa in realitate. Fanii ei se vor bucura de un nou look natural al actritei, pentru ac aceasta nu mai are de gand sa-si vopseasca parul. La cei 53 de ani, Edith Gonzalez este mai plina de energie ca niciodata. Vedeta este cunoscuta din telenovelele de succes:

In clipul video nu pare nimic in neregula, Edith Gonzalez fiind toata numai un zambet si plina de viata, spunand ca se simte bine. Insa realitatea a fost cu totul alta.

„Am fost plecată în Italia şi Croaţia, iar toată lumea se întreba ce am păţit, din cauza fotografiilor de pe Instagram. Apăream într-o stare nu tocmai bună, pentru că făceam imunoterapie şi toţi cei care urmează acest tratament ştiu că asta înseamnă să fii la pat.

Acest tratament trebuie făcut pentru ca boala să nu recidiveze. Mulţumesc că vă gândiţi la mine, dar să nu vă faceţi griji, sunt bine” a spus artista, potrivit OKmagazine.ro.

Edith Gonzalez a pierdut lupta cu cancerul

Dupa o lupta grea cu cancerul, vedeta s-a stins din viata. Vestea a fost publicata pe contul oficial de Twitter al mai multor vedete care erau prietene bune cu Edith Gonzalez. Vestea a fost confirmata si in cadrul emisiunii tv ‘Hoy’, de la Televisa.

„Sa te odihnesti in pace! Condoleante familiei indurerate, in special mamei tale”, a scris Álex Kaffie pe Twitter.

„Edith, o sa ne fie dor tare de tine! Nu exista durere mai mare pe lume decat cea pe care o simte mama ta, pe care o imbratisez cu drag”, a scris Leticia Calderon pe Twitter.

Publicat: 14 iun. 2019, 12:36 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă