Antonia, concert rusinos! Nu a cumparat nimeni bilet sa o auda cantand. De ce

Publicat: 27 mai 2019, 11:32 Autor: D. C. Vedete

In urma cu cativa ani, cand abia cunoscuse putina popularitate in Romania cu piesa Morena, cantareata a avut parte de un moment rusinos pentru un artist.

Antonia, concert rusinos in Germania. Artista a marturisit, pentru Antena Stars, un moment trist din cariera ei. Era la inceputurile ei in muzica, cand nu era la fel de cunoscuta ca acum. A fost contractata pentru un concert in Germania, dar nu stia ce urma sa se intample.

Artista a marturisit ca a ales intre cariera de model si cea de cantareata. A strans banii pentru a isi produce piese si acum e indragita de romani. Antonia reuseste, dupa multi ani, sa umple salile de concerte, desi in trecut nimeni nu aparea la show-urile ei. Antonia, criticata extrem de dur pe internet: „O masina pe care nu ar conduce-o nici moarta dacă nu i-am da bani”

Antonia, concert rusinos!

„Aveam două variante. Să fiu model sau să cânt şi am profitat şi de modelling, mi-am făcut bănuţii mei, am strâns acolo… Mă simt binecuvântată pentru că îmi place foarte mult ceea ce fac. Abia aştept să mai lansez piese. Una după alta…”, a povestit Antonia, potrivit Antena Stars. Antonia este insarcinata din nou? Artista a spus tot adevarul

„Aveam concert când eram cu piesa Morena şi, în Germania, cred că la un club. Erau doar ospătarii şi oamenii care lucrau acolo. Nu glumesc. Nu a venit nimeni. Mi-a fost foarte ruşine. Am cântat o piesă cu ospătarii. Am făcut practic haz de necaz”, a continuat Antonia. Antonia divorțează sau nu de Vincenzo Castellano în 2019? Astrele îi indică cumpene și în relația cu Alex Velea

Publicat: 27 mai 2019, 11:32 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă