Insarcinata in sase luni, vedeta Sydney Leroux joaca fotbal. A fost aclamata pentru aceasta decizie

Publicat: 05 mart. 2019, 19:27 Autor: Simona News 3

Sydney Leroux a devenit un adevarat idol in America pentru faptul ca joaca fotbal chiar daca este insarcinata in sase luni.

Femeia in varsta de 28 de ani, care este maritata cu sportivul Dom Dwyer, si mai are un copil, Cassius, joaca in continuare in pofida conditiei sale.

„Nu m-am gandit ca ma voi intoarce sa joc insarcinata in aproape sase luni, insa sunt aici” a scris aceasta pe Instagram. Unii fani au spus ca sunt mandri de ea, in timp ce altii au numit-o ‘legenda’.

Insarcinata in sase luni, vedeta Sydney Leroux joaca fotbal

Insarcinata in sase luni, vedeta Sydney Leroux joaca fotbal

O alta persoana a lasat un comentariu, spunand: „Este grozav in atat de multe feluri”. Altcineva a sugerat ca Sydney este o inspiratie pentru toate femeile.

Intrebata despre felul in care se antreneaza in aceasta conditie, Sydney a spus: „Nu fac contact cu nimeni, nu ating pe nimeni. Nu ma pun in situatia in care mingea poate ricosa sau unde as putea fi lovita.

Nu fac alergari intense si ascult de medicul ginecolog (care stie mult mai multe decat persoanele de pe Twitter care imi spun ce ar trebui si ce n-ar trebui sa fac cu corpul meu)” a spus aceasta, potrivit DailyMail.

Sydney va naste cel de-al doilea copil in data de 4 iulie.

Publicat: 05 mart. 2019, 19:27 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă