Dovada ca Kate Middleton nu o suporta pe Meghan Markle. De ce nu si-a invitat cumnata la ziua ei

Publicat: 13 ian. 2019, 13:33 Autor: D. C. Vedete

Kate Middleton a implinit 37 de ani, pe 9 ianuarie, si a fost sarbatorita, ca-n fiecare an, de catre familie si prietenii apropiati.

 

Desi planurile pentru aniversare au fost tinute secrete, se pare ca Ducesa de Cambridge nu s-a sinchisit sa isi invite la petrecere si cumnata, pe Meghan Markle.

Kate Middleton si Meghan Markle au incercat sa para ca se inteleg, ba chiar au vorbit si ras impreuna in public, insa zvonurile ca cele doua nu se suporta sunt din ce in ce mai accentuate.

Conform Mirror, Kate Middleton nu a dorit ca Meghan Markle sa fie la ziua sa de nastere. Ea a organizat o petrecere privata la Anmer Hall, in Sandrigham, dar Printul Harry si Meghan Markle au lipsit.

Mai mult de atat, apropiatii casei regale britanice au dezvaluit faptul ca Ducesa de Cambridge crede ca Meghan Markle vrea sa ii ia fata.

Dovada ca Kate Middleton nu o suporta pe Meghan Markle

”Kate e trandafirul englez prin excelenţă. A fost la şcoli private, nu e o feministă convinsă ca Meghan, nu e vocală. Meghan însă e cu totul alt timp de femeie. Părinţii ei sunt divorţaţi, iar Meghan a trebuit să lupte pentru tot ce are”, au declarat apropiatii lor.

Ruptura dintre Kate si Meghan ar fi fost cauzata chiar de Printul William. Imaginile din ziua de Craciun, cand Printul William, impreuna cu Kate Middleton, si Printul Harry cu Meghan Markle, intra in biserica, au intensificat zvonurile tensiunilor dintre cei patru.

Atunci, Ducesa de Sussex a fost vazuta incercand sa ii spuna ceva cumnatului sau, insa Printul William nici nu a bagat-o in seama, fiind mai preocupat sa isi aranjeze fularul.

Mai mult de atat, Printul William nu ar fi fost de acord cu casatoria Printului Harry cu Meghan Markle, sustinand ca aceasta nu este potrivita pentru el.

Publicat: 13 ian. 2019, 13:33 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă