Mama si-a inchis copilul cu gratii in dormitor ca sa nu mai poata iesi sa se drogheze! E tinut intr-o cusca non-stop de peste o luna VIDEO

Publicat: 13 sept. 2018, 13:49 Autor: D. C. Life

Femeia nu avea bani sa-l interneze la o clinica de dezintoxicare asa ca a decis sa-l izoleze in casa de orice tentatie de a se mai droga vreodata.

Mama si-a inchis copilul cu gratii in dormitor ca sa nu mai poata iesi sa se drogheze! Disperata ca baiatul ei de 17 ani este dependent de droguri, femeia impreuna cu el au hotarat sa ia o decizie radicala pentru a-l tine cat mai departe de droguri.

Femeia din Australia a construit practic o cusca in care l-a inchis pe baiat. Usa de la dormitor si geamul au fost asigurate cu gratii de fier imposibil de inlaturat pentru a putea evada. Atunci cand intra in sevraj baiatul devine extrem de agresiv si ar face orice pentru a putea iesi din casa si sa se drogheze.

In trecut femeia a fost atacata si bruscata de mai multe ori de baiatul ei si se teme ca nu cumva sa ajunga ca el sa moara de la o supra-doza. Ea mai are un baiat adolescent paralizat de care trebuie sa aiba grija si considera ca aceasta e cea mai buna metoda prin care il tine pe fiul sau departe de patima drogurilor.

“Atunci cand are o criza este foarte greu sa mai apelezi la empatie. Ar face absolut orice pentru o doza. A avut inclusiv zile cand a furat pensia de handicap a fratelui sau si s-a dus sa-si ia droguri. L-am gasit de mai multe ori la spital intr-o stare extrem de grava. Medicii mi-au spus ca daca nu facem ceva urgent cu el s-ar putea ca o supra-doza sa-l omoare.” a declarat mama baiatului dependent de droguri.

Mama si-a inchis copilul cu gratii in dormitor ca sa nu mai poata iesi sa se drogheze!

Rudele femeii nu inteleg de ce este nevoie sa-l tina pe adolescent in cusca si o acuza ca nu ar fi o mama deloc buna, ba chiar i-au facut si reclamatie la politie. Politia a venit in control la femeie acasa si au constatat ca intreaga camera a baiatului era o cusca, dar femeia a avut noroc ca in momentele acelea usa custii era deschisa, iar baiatul la toaleta, altfel ar fi putut fi arestata pentru felul in care isi tinea copilul sechestrat in casa.

“Nu avem bani de dezintoxicare si cel mai bine pentru el este sa stea cat mai departe de droguri, nu am stiut ce as putea sa fac, iar cand era lucid si el a fost de acord cu ideea si chiar m-a rugat sa-l izolez” a declarat femeia. In timpul reportajului baiatul parea perfect normal si nu un drogat, dar le-a spus reporterilor ca nu este tinut in cusca impotriva vointei lui.

Publicat: 13 sept. 2018, 13:49 Autor: D. C. Life
Pe aceeași temă