Silviu Prigoana, adevarul despre relatia cu Adriana Bahmuteanu. Cum se intelege cu fosta sotie

Publicat: 13 Sep. 2018, 11:39 News 3

Au fost casatoriti de nenumarate ori si au divortat cam de tot atatea ori. Dar, in final, nu a mai existat cale de impacare.

In prezent, afaceristul si-a gasit jumatatea. Numele ei e Mihaela si sunt casatoriti de 2 ani. Dar vedeta de 54 de ani inca vorbeste cu fosta lui sotie cu care are impreuna doi copii. Silviu Prigoana, adevarul despre relatia cu Adriana Bahmuteanu, de 44 de ani.

Omul de afaceri, tatal lui Eduard (8 ani) şi Maximus (10 ani), a marturisit ca vorbeste doar in scris cu fosta lui sotie. Pentru ca in trecut ea l-a acuzat de diverse lucruri pe care nu le-a facut, Silviu Prigoana a devenit precaut. Acum sufla si in iaurt!

Silviu Prigoana, adevarul despre relatia cu Adriana Bahmuteanu

Omul de afaceri a marturisit ca pastreaza legatura cu sotia lui pentru copii. Cei doi comunica DOAR in scris, fara sa se apeleze la telefon. Motivul este simplu: afaceristul s-a saturat de minciunile din trecut in care era acuzat de diverse. Acum, in scris, are dovezi si, in cazul in care sotia iar il acuza, va avea dovezi.

“Cu Adriana păstrez legătura pentru că avem copii împreună. Vorbesc cu ea în scris, ca să fie dovezi pentru a nu spune după tot felul de minciuni, despre discuția dintre mine și ea. I-am șters și numărul de telefon, dar și e-mail-ul. Comunicarea noastră este scrisă și se face doar prin poștă”, a declarat Silviu Prigoană, conform click.ro.

Publicat: 13 Sep. 2018, 11:39 News 3
Pe aceeași temă