Cristina Spătar și Maria Constantin scapă de celulită cu ajutorul masajului cu bambus. Vezi despre ce este vorba

Publicat: 12 sept. 2018, 17:44 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Cristina Spătar și Maria Constantin scapă de celulită cu ajutorul masajului cu bambus. Vezi despre ce este vorba

Terapeut le este Dănuț Bujor, maseur certificat, pe care am avut ocazia să-l avem invitat la interviurile Ciao.ro.

Cristina Spătar, Anamaria Ionescu sau Maria Constantin sunt numai trei dintre vedetele din România care au apelat la masajul cu bambus.

Terapeut le este Dănuț Bujor, maseur certificat, pe care am avut ocazia să-l avem invitat la interviurile Ciao.ro. Care sunt beneficiile masajului cu bambus, cum te scapă el de celulită și la câte ședințe trebuie să mergi, aflăm de la specialist.

Scapă de celulită cu ajutorul masajului cu bambus

Celulita îți dă de furcă. Aspectul de coajă de portocală de pe picioare sau abdomen a început să-și facă simțită prezența. Ai renunțat demult, deja, la fustele scurte, deranjată fiind de felul în care arată pielea ta.

Să nu uităm de retenția de apă care te face să te simți ca un… burete plin. Indiferent de anotimp, indiferent de vârstă și indiferent de stilul de viață, cu siguranță, situațiile de mai jos „atacă” orice femeie, cel puțin o dată.

Sigur… sportul, hidratarea și un stil de viață echilibrat sunt cele trei elemente pe care nu trebuie să le omiți vreodată, însă există și alte terapii care te pot ajuta să… o duci bine. Una dintre ele este masajul cu bambus, terapie relativ nouă, însă foarte cautată.

Care sunt beneficiile masajului cu bambus

„Masajul cu bambus este eficient datorită faptului că ajuta la eliminarea excesului de apă din organism, atât la femei cât și la bărbați. Masajul cu bambus este mult mai eficient decât cel clasic anticelulitic, iar asta pentru că rezultatele sunt vizibile încă din primele trei ședințe.

Masajul cu bambus face un drenajul limfatic instrumental, ajutându-te astfel să elimini toxinele din corp. Masajul cu bambus se poate începe de la vârsta de 14 ani. Printre beneficiile acestui tip de masaj, se numara: scăderea în centimetrii, diminuarea vergeturilor, ridicarea feselor, tonifierea musculară la suprafață, îmbunătățirea funcționării sistemului limfatic!”, explică Dănuț Bujor, maseur certificat în cadrul Centrului Dănuț Bujor – Modelare cu bambus.

– atenuează celulita, fiind de 8 ori mai eficient decât un masaj clasic anticelulitic și neimplicând durere sau leziuni ale pielii
– stimulează microcirculația și pune organismul în mișcare
– combate eficient și într-un mod 100% natural retenția de apă
– îmbunătățește fermitatea, elasticitatea și tonusul pielii
– ajuta la dizlocarea depozitelor de grăsime, în special din zonele greu de lucrat la sală (flancuri, coapse, șolduri, etc) și previne recurența celulitei (desigur, în condițiile unui stil de viață echilibrat, fără excese culinare)
– regleaza ciclul somn-trezire și este cel mai bun remediu pentru persoanele care se confruntă cu insomnii
– alungă și previne stările de depresie sau anxioase, prin masajul cu bambus fiind stimulată producția de endorfine (hormonul fericirii)
– ajută organismul să se refacă mai repede după efort fizic
– accelerează metabolismul celular
– susține buna funcționare a sistemului limfatic

Dănuț Bujor, maseur certificat, ne explică exact cum stau lucrurile cu masajul cu bambus. Care-i sunt plusurile și dacă are minusuri!

 

 

Publicat: 12 sept. 2018, 17:44 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă