Cristina Spătar și Maria Constantin scapă de celulită cu ajutorul masajului cu bambus. Vezi despre ce este vorba

Publicat: 12 Sep. 2018, 17:44 News 3
Cristina Spătar și Maria Constantin scapă de celulită cu ajutorul masajului cu bambus. Vezi despre ce este vorba

Terapeut le este Dănuț Bujor, maseur certificat, pe care am avut ocazia să-l avem invitat la interviurile Ciao.ro.

Cristina Spătar, Anamaria Ionescu sau Maria Constantin sunt numai trei dintre vedetele din România care au apelat la masajul cu bambus.

Terapeut le este Dănuț Bujor, maseur certificat, pe care am avut ocazia să-l avem invitat la interviurile Ciao.ro. Care sunt beneficiile masajului cu bambus, cum te scapă el de celulită și la câte ședințe trebuie să mergi, aflăm de la specialist.

Scapă de celulită cu ajutorul masajului cu bambus

Celulita îți dă de furcă. Aspectul de coajă de portocală de pe picioare sau abdomen a început să-și facă simțită prezența. Ai renunțat demult, deja, la fustele scurte, deranjată fiind de felul în care arată pielea ta.

Să nu uităm de retenția de apă care te face să te simți ca un… burete plin. Indiferent de anotimp, indiferent de vârstă și indiferent de stilul de viață, cu siguranță, situațiile de mai jos „atacă” orice femeie, cel puțin o dată.

Sigur… sportul, hidratarea și un stil de viață echilibrat sunt cele trei elemente pe care nu trebuie să le omiți vreodată, însă există și alte terapii care te pot ajuta să… o duci bine. Una dintre ele este masajul cu bambus, terapie relativ nouă, însă foarte cautată.

Continuarea articolului »

Publicat: 12 Sep. 2018, 17:44 News 3
Pe aceeași temă