Andreea Berecleanu vorbeste despre operatiile estetice! “Nu cred ca ar trebui sa ma justific daca as avea sau daca n-as avea”

Publicat: 13 sept. 2018, 10:47 Autor: D. C. Vedete

Invitata in emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Berecleanu a renuntat la tonul serios de la stiri si a vorbit deschis despre viata ei.

De-a lungul timpului Andreea Berecleanu a fost mereu banuita ca isi face mici interventii estetice care o ajuta sa pacaleasca timpul. Desi are 43 de ani ea arata extrem de bine iar trasaturile ei sunt identice cu ale unei persoane mult mai tinere.

Zvonurile despre retusurile pe care si le-ar fi facut au inceput sa se intensifice de cand Andreea s-a casatorit cu medicul Constantin Stan. Desi arata foarte bine si aproape nu are niciun rid, Andreea sustine sus si tare ca nu are nicio interventie estetica, dar nu a spus clar daca nici vreun “mic retus” nu si-a facut.

“Povestea asta a inceput de cand suntem noi impreuna si cred ca nu ar fi inceput niciodata daca eu nu as fi avut o relatie cu un chirurg plastician. E ciudat, pentru ca lumea ma stie dintotdeauna. Practic eu de la 18 ani sunt doar pe micul ecran, nici nu stiam bine cine sunt.

Am 43 de ani, nu cred ca este nevoie la 43 de ani sa ai vreun retus. Interventiile non-intruzive sunt ceva firesc, dar nu pot sa zic ca aceste discutii nu ma plictisesc, m-au plictisit deja.” i-a explicat Andreea lui Capatos. 

“Nu cred ca ar trebui sa ma justific daca as avea sau daca n-as avea, este deja un pic cam invaziv. Chiar si pentru cineva care are operatii estetice nu este usor sa recunoasca.

Am avut cazuri inclusiv noi aici in Romania de persoane publice care nu au dorit sa recunoasca si au facut-o la un moment dat cand s-au simtit comfortabil cu acea schimbare.” a mai declarat Andreea Berecleanu.

Vedeta Observatorului s-a aratat deranjata si de faptul ca o parte din presa tabloida ii urmareste atent fiecare postare de pe conturile de socializare si transforma in “fapte” niste supozitii. “Am fost cu fiul meu de 13 ani de ziua lui intr-un showroom de masini, pentru ca el este pasionat de masini, iar presa a zis ca eu i-am luat lui un Bentley.” a fost un alt subiect atins de Andreea Berecleanu la emisiunea Xtra Night Show.

Publicat: 13 sept. 2018, 10:47 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă