N-o sa crezi cine o va cununa pe Roxana Ciuhulescu! Vedeta este in extaz

Publicat: 12 sept. 2018, 19:31 Autor: Simona News 3

Roxana Ciuhulescu, supranumita "vedeta cu cele mai lungi picioare din Romania", va ajunge in fata altarului pentru a doua oara in aceasta toamna.

Iar ca ziua sa fie si mai fericita, botezul fiului ei va fi organizat in acelasi timp. Astfel ca va fi o zi plina pentru frumoasa mamica.

Se va casatori cu partenerul ei de viata si tatal copilului ei, Silviu  Bulugioiu.

Fosta prezentatoare TV a dezvaluit, plina de emotii, cum se va desfasura emotionantul eveniment si de ce aceasta zi va fi una cu adevarat de neuitat pentru ea.

Ceea ce o emotioneaza mai mult este faptul ca preotul care o va cununa este acelasi care i-a cununat si pe bunicii mei. Roxana abia isi mai poate stapani emotiile si asteapta cu entuziasm ziua cea mare.

Buncii ei sunt foarte speciali pentru Roxana, in 2001 organizandu-le nunta. Deoarece bunicul ei avea o meserie grea in timpul comunismului, nu s-a putut casatori cu femeia pe care o iubea si au convietuit asa timp de multi ani de zile.

N-o sa crezi cine o va cununa pe Roxana Ciuhulescu

N-o sa crezi cine o va cununa pe Roxana Ciuhulescu! Vedeta este in extaz

Pana cand Roxana s-a hotarat sa faca ceva in privinta asta si a organizat fericitul eveniment. Iar acum este randul ei sa fie cununata de acelasi preot.

„Mi-am dorit să vin cu maşina de curse, dar nu pot din cauza rochiei. Rochia nu va fi albă. O să am cinci domnişoare de onoare. Cea mai tânără are 7 ani şi cea mai vârstnică 11 ani. Una dintre fetiţe este a mea şi una a naşilor, dar şi fetiţa fratelui meu.

Părintele Petrişor, care este parte din familie, el a cununat şi bunicii. Le-am făcut surpriza vieţii lor. Au plâns ca doi copii. Părintele Petrişor spunea că nu a cununat niciodată un cuplu care a ajuns la o vârstă înaintată.

Va fi un eveniemnt cu mare încărcătură emoţională. Viaţa este surprinzătoare. Nu mă gândeam anul trecut că voi face asta”, a spus Roxana Ciuhulescu la un post tv.

Publicat: 12 sept. 2018, 19:31 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă
×