Prins cu arma pe aeroportul din Los Angeles. David Henrie a fost arestat

Publicat: 12 sept. 2018, 15:24 Autor: Simona Vedete

Celebrul actor cunoscut din serialele Disney, David Henrie, a fost arestat dupa ce a intrat cu o arma incarcata pe aeroportul din Los Angeles (LAX).

Actorul David Hnerie este cunoscut pentru rolul sau din serialul Disney, „Wizards of Waverly Place”. David avea in bagajul sau un pistol de 9 mm, pe care il detinea legal.

Problema a fost ca arma era incarcata, reprezentand un pericol pentru toti cei din aeroport. Arma se putea descarca in orice moment si putea provoca un tragic accident.

O alta problema a reprezentat-o faptul ca actorul nu avea autorizatie de transport pentru arma. Chiar daca Henrie avea permis de port arma, asta nu l-a salvat.

Prins cu arma pe aeroportul din Los Angeles. David Henrie a fost arestat

Prins cu arma pe aeroportul din Los Angeles. David Henrie a fost arestatA reusit sa scape din arest dupa cateva ore si dupa ce a achitat cautiunea de 10.000 de dolari. David Henrie a multumit celor care s-au ocupat de situatie si a declarat ca s-a simtit rusinat si umilit.

Intr-o postare pe Twitter, David a multumit politistilor pentru „blandete” si „profesionalism”, dar si pentru munca depusa pentru a proteja Statele Unite ale Americii.

Prins cu arma pe aeroportul din Los Angeles. David Henrie a fost arestatTot in acea postare Davikd si-a asumat responsabilitatea pentru fapta comisa, si a cerut scuze pentru probleme cauzate.

Pe langa rolul din „Wizards of Waverly Place”, unde a jucat alaturi de Selena Gomez, actorul mai este cunsocut si pentru rolurile din „Hot I met your mother” si „Arrested Development”.

Publicat: 12 sept. 2018, 15:24 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă