Incerca sa isi aleaga un televizor dintr-un magazin si a auzit o bubuitura puternica. A ramas socat cand a vazut ce i-a explodat in buzunar VIDEO

Publicat: 02 sept. 2018, 12:13 Autor: madalina m. Viral

Barbatul incerca sa isi aleaga un televizor dintr-un magazin de electrocasnice.

Acesta n-a banuit nicio clipa ca avea sa treaca prin momente atat de infricosatoare. Cand incerca sa isi aleaga un televizor a auzit o bubuitura foarte puternica, dupa care a observat un fum care incepea sa se inalte.

Momentul a fost susprins cu ajutorul camerelor de securitate din acel centru comercial. De asemenea, filmuletul a fost postat pe retelele sociale si a devenit viral. Toata lumea a ramas fara cuvinte cand a vazut ce i s-a intamplat tanarului.

Barbatul incerca sa isi aleaga un televizor dintr-un magazin

Tanarul din imagini a suferit un real soc, atunci cand incerca sa isi aleaga un televizor. El se afla intr-un magazin cu specific si cauta un model anume. De asemenea, fusese trimis de angajati sa analizeze mai multe produse, inainte sa ia o decizie.

Doar ca, peste cateva secunde de cand el s-a apropiat de acele televizoare, a auzit o explozie puternica. Initial a crezut ca s-a intamplat ceva in respectivul spatiu comercial, dar a avut o surpriza neplacuta cand a observat fumul care incepea sa ii iasa chiar lui dintr-un buzunar.

Acesta detinea o tigara electronica in clipa in care a plecat la cumparaturi. Momentul in care dispozitivul i-a explodat in buzunar, foarte aproape de corp, a fost surprins cu ajutorul camerelor de luat vederi.

Angajatii din magazinul de electrocasnice au ramas si ei fara cuvinte. Barbatul incerca sa isi aleaga un televizor cand s-a intamplat totul. Incidentul i-a facut pe alti clienti sa intre in panica, pentru ca nimeni nu intelegea ce tocmai se petrecuse.

De asemenea, momentul a avut loc recent in orasul Anaheim din statul american California. In imagini se mai poate observa cum tigara electronica a explodat in buzunarul barbatului, iar mai apoi pantalonii acestuia au luat foc.

Barbatul a avut nevoie si de ingrijiri medicale, pentru ca a suferit arsuri pe coapsa. Acesta a fost dus de urgenta la spital dupa ce s-a accidentat din cauza dispozitivului pe care fumatorii il prefera in locul tigarilor obisnuite.

(sursa: globalnews.ca)

Publicat: 02 sept. 2018, 12:13 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă