15 copii au ramas orfani de mama dupa tragicul accident din Ialomita

Publicat: 06 oct. 2019, 13:22 Autor: Simona News 3
15 copii au ramas orfani de mama dupa tragicul accident din Ialomita

Satenii din Munteni Buzau inca sunt socati dupa tragedia care a lovit comuna.

15 copii au ramas orfani de mama. Satenii comunei au impodobit cu flori intrarea in localitate șiar acum asteapta sa soseasca convoaiele funerare cu trupurile neinsufletite victimelor.

Conform unui tabel realizat de Consiliul Local din Munteni Buzau, din cele 8 femei, sapte aveau copii si sunt, in total, 15 copii care au ramas fara mama in urma accidentului.

15 copii au ramas orfani de mama

15 copii au ramas orfani de mama

Prima victima ar fi ajuns deja, fiind vorba despre corpul neinsufletit al Vioricai Moise, o femeie vaduva de 50 de ani cu 2 copii plecati in Anglia, care va fi inmormantata maine.

Restul victimelor vor fi inmormnantate marti, atunci cand se va organiza o slujba comuna de pomenire la biserica din localitate, dupa cum a declarat primarul Florin Stan.

„Uite ce au pățit săracii oameni pentru că au plecat să câștige o pâine pentru familie”, a spus o femeie in haine de doliu, potrivit g4media.ro.

Soferul tirului nu ar fi adormit la volan, dupa cum se vehicula

Initial, conform unor surse citate de Realitatea TV, se spunea ca soferul tirului care a provocat accidentul ar fi adormit la volan.

Se pare totusi ca acesta a oprit cu trei kilometri inainte de a produce accidentul pentru a-si cumpara o cafea iar acum, autoritatile verifica toate scenariile posibile.

Astfel ca cercetarile continua. Soferul tirului nu ar fi adormit la volan, dupa cum spun surse din politie. Inafara de cafeaua cumparata pentru a nu nu adormi la volan, se pare ca soferul ar fi facut si un popas pentru a se odihni.

O alta varianta ar fi ca soferului sa i se fi facut rau la volan, mai ales ca avea si antecedente medicale. Iar o alta ipoteza este legata de conditiile tehnice ale masinii.

Publicat: 06 oct. 2019, 13:22 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă