EXCLUSIV 10.000 de euro pentru un ”deranj” de-o noapte! Atât a primit o fostă asistentă TV de la un milionar pofticios, abia eliberat din închisoare

Publicat: 11 Nov. 2019, 22:08 Vedete

Un afacerist român, ieșit recent din închisoare, are o veche afinitate pentru fetele mondene de la noi. Așa că, la scurt timp după ce a respirat aerul libertății a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe bruneta lui preferată din București (n.r. el locuiește într-o zonă cu aer curat, departe de Capitală, unde zburdă caprele negre). Ce a urmat? A invitat-o la el pentru a-l zăpăci de cap cu talentele ei, care nu sunt deloc puține. 

 

Unul dintre afaceriștii români cu cel mai ridicat apetit sexual a suferit mult când a aflat că va petrece doi ani în închisoare. Nu și-a executat toată pedeapsa, pentru că a angajat avocați buni care i-au obtinut eliberare condiționată după numai un an de stat după gratii.

Odată ajuns acasă, acesta a vrut să-și ia revanșa pentru perioada în care nu s-a bucurat de viață așa cum doar lui îi plăcea, așa că și-a chemat-o acasă pe o fostă asistentă TV, bruneta lui preferată care-l zăpăcește de cap cu fiecare ocazie. Și nu au fost puține deloc, pentru că cei doi au un istoric ”murdărel” împreună. Au trecut și prin bune, și prin rele, exact așa cum își jură cuplurile în fața preoților.

Numele afaceristului a cântărit mult într-un dosar de prostituție (n.r. în calitate de client), dosar în care a apărut și numele asistentei în cauză. Reputația lor s-a pătat serios după acel scandal, dar anii au trecut, iar lumea a uitat de asta, normal.

Revenind la situația recentă, când a auzit cine o caută, bruneta nu a mai stat deloc pe gânduri și a zburat ca o căprioară către conacul lui, aflat în inima munților, și și-au dat frâu liber poftelor trupești.

Când spunem că a zburat, nu a zburat la propriu, așa cum s-a mai întâmplat atunci când afaceristul a avut chef de o partidă de amor la înălțime și a închiriat un avion special pentru asta. Nu, de data asta bruneta a mers cu mașina trimisă de domnul pofticios.

După o noapte albă în care s-au bucurat unul de altul, ca și cum ar fi fost ultima zi de libertate a afaceristului, bruneta a fost recompensată pe măsură. A primit 10.000 de euro și promisiunea că se vor revedea curând, au aflat sursele CIAO.RO.

Ei nu i-a venit să creadă că vede atâta generozitatea din partea lui, dar când ești milionar 10.000 de euro reprezintă un simplu mărunțiș.

 

 

 

Publicat: 11 Nov. 2019, 22:08 Vedete
Pe aceeași temă