Bat clopote de nuntă! Unde a fost cerută în căsătorie Anda Adam

Publicat: 29 oct. 2021, 11:00 Autor: Dora Bazavan Vedete

Anda Adam și-a refăcut extrem de repede viața după divorțul de Sorin Niculescu.

Relația artistei cu omul de afaceri Yosif Mohaci a trecut repede la un alt nivel. Concurenta “Bravo, ai stil! Celebrities” se mărită pentru a doua oară și a spus un mare “Da”!

Anda Adam trăiește o frumoasă poveste de dragoste din această vară, alături de omul de afaceri Yosif Mohaci, care își desfășoară activitatea în Arad. Cântăreața a avut parte de o surpriză uriașă. În timpul unei vacanțe surpriză, pregătită chiar de iubitul ei, în Turcia, într-o locație de-a dreptul romantică, mai precis Cappadocia, Anda Adam a răspuns afirmativ cererii în căsătorie. Peisajul a fost unul de basm, iar fotografiile vorbesc de la sine. Cum a fost cerută în căsătorie și cum a reacționat, Anda Adam a dat detalii.

„Mi-a pregătit o vacanță surpriză unde mi-a făcut și o altă surpriză! Am avut parte de o experiență inedită, într-o locație în care zboară zeci de baloane. A pregătit un shooting foto cu un fotograf de acolo și a pus la cale o cerere în căsătorie. A fost cred că unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea și nu pot decât să îi mulțumesc pentru asta. Este o destinație pe care voiam să o vizităm de mult, el a vrut să îmi facă o surpriză, să mă ducă aici, în Cappadocia. Bineînțeles că m-am gândit că ar fi superb, odată ajunși acolo, să facem și o ședința foto, este foarte instragamabil locul. El, între timp, a pus la cale, fără ca eu să știu, toate detaliile ca să îmi facă surpriza, să pregătească momentul cererii în căsătorie. Am ajuns eu ca o floricică, la 5 dimineața, la ședința foto. Când am terminat de fotografiat și m-am întors la iubitul meu, el deja era în costum, cu cutia cu inelul pregătite; s-a așezat în genunchi și m-a întrebat dacă vreau să fiu soția lui. A fost foarte emoționant, nu mă așteptam, am plâns de bucurie… Toți oamenii din baloane care treceau pe deasupra noastră ne felicitau și ne făceau cu mâna. A fost ca într-un film, parcă nici nu îmi vine să cred că a fost totul o realitate. Nu mai credeam sau nu mai speram că o să se întâmple acest lucru… Când vom decide și ziua nunții, vă vom anunța”, a mărturisit Anda Adam, cu lacrimi în ochi și cu zâmbetul pe buze.

Anda Adam s-a lăudat pe rețelele de socializare cu inelul primit de la tânărul afacerist, care îi sclipea pe deget. La 41 de ani, cântăreața și-a găsit din nou marea iubire și abia așteaptă să îmbrace rochia de mireasă, nunta fiind pregătită într-un cadru de vis, așa cum se cuvine la case mari.

 

Publicat: 29 oct. 2021, 11:00 Autor: Dora Bazavan Vedete
Dora Bazavan...
Pe aceeași temă