Yasmine, primele declarații despre relația cu Pepe: „Tot ce doriți să aflați…”

Publicat: 15 Jun. 2021, 10:56 Vedete

Pepe şi-a găsit din nou liniştea după divorţul de Raluca Pastramă. Cei doi se afişează foarte des în diferite ipostaze, iar atunci când apar împreună sunt mereu cu zâmbetul pe buze. Actuala parteneră a artistului a făcut primele declaraţii despre povestea lor de dragoste, despre care nu a dorit să dea prea multe detalii.

Deşi cei doi sunt extrem de fericiţi unul în compania celuilalt, nu au dorit să vorbească prea multe despre ce se întâmplă între ei. În urmă cu câteva zile, Pepe a confirmat faptul că are o nouă relaţie, însă actuala sa iubită nu a dorit să comenteze pe tema acestui subiect.

„Eu nu am ce să discut. Tot ce doriți să aflați despre mine, vă poate spune Pepe. Sunați-l pe el, vă rog frumos. Eu nu am de ce să îmi fac reclamă”, a spus Yasmine pentru Click!

„Suntem foarte la început”

În ceea ce îl priveşte pe cântăreţ, cel mai probabil îşi doreşte în acest moment ca lucrurile să se aşeze în viaţa sa pentru a putea vorbi deschis despre lucrurile frumoase care i se întâmplă.

Acesta și-a asumat relația cu frumoasa make-up artist, dar în acelaşi timp nu a dezvăluit prea multe din cauza faptului că sunt încă la început, iar dacă lucrurile nu funcţionează între cei doi, povestea lor s-ar putea termina.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe pentru sursa citată.

Pepe, despre posibilitatea unei noi căsătorii

Pepe a fost invitat recent la emisiunea “Xtra Night Show”, acolo unde a făcut dezvăluiri despre planurile sale de viitor. Totodată acesta a explicat de ce s-au terminat cele două căsnicii ale sale.

“Nu mi-aș fi dorit să divorțez de Raluca! În momentul ăla, nu înțelegeam ce se întâmplă. Nu am fost ținut în lesă în nicio relație. La Oana a fost încheiat subiectul, am zis: ai facut-o și pe asta! Asta mai lipsea! Odată ce știi că femeia a fost cu altcineva, nu poți să te mai împaci! De la toate femeile cu care am fost, am avut multe de învățat. Mulți m-au acuzat că am fost prea calm. Și dacă eram violent, ce făceam? Mă duceam la pușcărie”, a declarat Pepe, la Antena Stars.

În plus, cântărețul a recunoscut că își doreşte o relaţie serioasă, iar dacă o să găsească femeia potrivită nu ar spune nu căsătoriei.

“Nu o să mă vedeți azi cu una, mâine cu alta, nu sunt genul. Dacă găsesc ceva serios mă însor din nou. Dacă aș avea o relație, care în acest moment e extrem de posibilă, mai vreau și copii!”, a mai spus solistul.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Jun. 2021, 10:56 Vedete
Pe aceeași temă