Ce spune Raluca Pascu după ce fostul soţ s-a afişat cu actuala iubită: „Are nevoie de atenţie”

Publicat: 15 Jun. 2021, 12:37 Vedete

Raluca Pascu a făcut primele declaraţii după ce în presă au apărut imagini cu fostul său soţ şi actuala parteneră. Bruneta a vorbit deschis despre fosta relaţie şi a spus exact ce simte în prezent în legătură cu tatăl copiilor săi.

Deşi despărţirea lor nu s-a produs la început în cele mai bune condiţii, Raluca are numai cuvinte de laudă la adresa fostului partener. Bruneta a dat de înţeles că nu o afectează ce se întâmplă în viaţa lui Pepe, ba chiar a vorbit fără reţineri despre subiect.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles!”, a spus Raluca pentru playtech.ro.

„Acum nu mă interesează anumite lucruri, am alte priorităţi. Nu simt nevoia unei aproprieri fizice sau psihice. M-am gândit mereu că voi fi soţia unui singur bărbat. Nu m-am imaginat vreodată că voi îmbrăca rochia de mireasă mai mult decât o dată în viaţă. Iar la capitolul acesta am eşuat. Trebuie să învăţ din greşeli, fiindcă am înţeles că poţi face greşeli şi la 40, şi la 50 de ani, şi mai târziu. Şi apoi trebuie să înveţi să le accepţi!”, a subliniat fosta soție a lui Pepe.

Ce spune bruneta despre divorţul de Pepe

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, fosta soţie a artistului a vorbit despre momentele grele din fosta căsnicie.

„Au fost ani întregi în care am încercat amândoi. Nu a fost să fie. Este cel mai bine să nu te mai uiți înapoi. Doar să înveți din ce a fost, să nu mai repeți greșeli, asta clar. Dacă ai învățat, atunci da, poți merge înainte și poți progresa. Dacă n-ai învățat și sta să te uiți tot timpul în trecut și stai să te gândești ce-ar fi fost dacă, atunci n-ai făcut nimic.(…) Nu m-aș fi gândit niciodată în viața mea că o să ajung să divorțăm, dar consider că e mai bine să fim fericiți.

Cred că e mult mai bine așa. Au fost ani de zile în care am făcut noi tot ce am putut împreună să reușim să fie bine”, a declarat Raluca Pastramă.

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 15 Jun. 2021, 12:37 Vedete
Pe aceeași temă