Pepe şi noua iubită au ajuns în faţa altarului! Fanii artistului au rămas uimiţi

Publicat: 28 Jun. 2021, 09:04 Vedete

Pepe şi noua sa iubită au o relaţie din ce în ce mai serioasă. Deşi nimeni nu se aştepta ca artistul să uite atât de repede de mama copiilor săi, iată că cei doi au ajuns în faţa altarului spre uimirea tuturor. 

Soarele a răsărit şi pe strada lui Pepe! După un divorţ dureros se pare că celebrul artist şi-a găsit din nou liniştea. Chiar dacă a fost discret în ceea ce priveşte relaţia lui cu Yasmine Ody, fanii acestuia au rămas uimiţi, după ce au văzut imaginile de la un eveniment special la care au participat cei doi.

„Nu vreau sa dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Nu e niciun secret și nu ascund că aș fi cu Yasmine, mai ales că am pus acele filmulețe cu noi pe Stories Instagram. Dacă aș spune vorbi acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună… Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a spus Pepe în urmă cu câteva săptămâni, potrivit click.ro.

Cu toate acestea, îndrăgostiţii au fost prezenți la botezul copilului unui apropiat de-al artistului, unde chiar Pepe a fost naş. Acolo cuplul a mai făcut un pas important în relaţie, mai exact, noua iubită a cântăreţului le-a cunoscut pe fetiţele sale.

Pepe, despre posibilitatea unei noi căsătorii

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai spus Pepe.

 

 

Sursă foto: Arhivă Ciao

Publicat: 28 Jun. 2021, 09:04 Vedete
Pe aceeași temă