Xonia, prima concurentă eliminată de la Survivor: „Regret că am plecat atât de devreme din concurs, deoarece aveam multe de oferit”

Publicat: 26 Jan. 2022, 18:31 Vedete

Xonia, prima concurentă eliminată de la Survivor 2022, a ajuns acasă, după doar o săptămână de participare în competiția din Dominicană. Artista regretă a părăsit cel mai tare show de la Pro Tv, însă, pe de altă parte se bucură va pleca tocmai în Australia și vadă familia. Xonia nu a mai ajuns acasă de 2 ani.

Reporter:  Xonia, o experiență scurtă, dar care suntem siguri că te-a îmbogățit. Zi-ne tu în ce mod!

Xonia: „Acum trei luni nu puteam să alerg”

Xonia: În primul rând și cel mai important este că datorită participării în emisiunea Survivor, m-am ales cu niște prieteni extraordinari! M-am îmbogățit cunoscând niște persoane cu un suflet foarte bun și pe care le voi avea în viața pentru totdeauna!

Mi-am dovedit mie că pot învinge orice luptă de sănătate și orice greutate în viață cu încredere în mine și în Dumnezeu. Acum trei luni nu puteam să alerg, iar într-o luna am reușit să îmi găsesc puterea să o găsesc pe Xonia cea de dinainte de problemele medicale.

Reporter: Am văzut cu toții că ai fost surprinsă când ai aflat că tu ești cea care părăsește competiția. Către cine sau ce s-au dus primele tale gânduri?

Xonia: Inițial am crezut că mi-am imaginat că am auzit că domnul Dan a pronunțat numele meu. Mi s-a părut ireal pentru că știu cât de bună sunt, cât de puternică, de pregătită, de fit, de ambițioasă.

În schimb, accept drumul meu, nu aș schimba nimic pentru că am dat maximul din mine.

Reporter: Ai vreun regret? Era ceva ce sperai să mai descoperi în Survivor?

Xonia: Regret că nu sunt alături de prietenii mei să lupt împreună cu ei și că am plecat atât de devreme din concurs, deoarece aveam multe de oferit.

Unde pleacă Xonia după Survivor?

Dar așa a fost să fie, totul se întâmplă cu un motiv și accept orice drum mi se arată. Sunt tare mândră de mine că am ajuns în concursul Survivor și am făcut față. M-am adaptat și am rezistat!

Reporter: Ce urmează pentru tine acum că ai părăsit competiția?

Xonia: Mă voi duce acasă, în Australia, să îmi revăd familia după 2 ani de lockdown din cauza COVID-19. Voi lansa muzică nouă la care lucrez la Bulls Records și, mai departe, vom vedea împreună.

Foto: PR Pro TV

 

Publicat: 26 Jan. 2022, 18:31 Vedete
Pe aceeași temă