A vrut sa testeze cat de fidel ii e iubitul, asa ca l-a dat pe mana unei blondine HOT! Imaginile VIDEO sunt greu de privit de catre orice femeie, dar finalul e unul neasteptat

Publicat: 06 feb. 2018, 15:47 Autor: madalina m. Life

O tanara a vrut sa afle daca intr-adevar iubitul ei este fidel, asa ca a pus la cale o intalnire fictiva pentru acesta.

Totul insa a fost filmat si a fost planuit de catre Terrell, cel mai bun prieten al tinerei care isi banuia partenerul ca nu ar fi foarte fidel. Pentru ca era de parere ca barbatul isi bate joc de amica lui, Terrell a convins-o pe aceasta sa ia parte la acest experiment.

Rapid a aparut o blondina superba pe nume Sophia, de meserie fotomodel, care a avut rolul ispitei in aceasta poveste. Blondina a aparut intr-un moment neasteptat si a intrat in vorba cu iubitul femeii.

Aceasta tanara a vrut sa testeze cat de fidel ii e iubitul

Cateva minute mai tarziu, lucrurile par sa se fi incins intre ei. Totul sub privirile tinerei care suferea foarte mult pentru ca iubitul ei parca ar fi uitat-o total in favoarea Sophiei.

Totodata, Terrell, amicul femeii a apelat la echipa de la „To Catch A Cheater” (n.r.: „Cum sa prinzi pe cineva care inseala”). Imaginile s-au derulat in fata prietenei devastate, iar la un moment dat fotomodelul chiar l-a intrebat pe barbatul pe care trebuia sa il seduca daca are o prietena.

Acesta a dat un raspuns fara sa stea pe ganduri: „Nu, in acest moment nu am o prietena”. Mai mult, Sophia l-a rugat pe barbat sa ii tina putin companie, pentru ca fotograful ei intarzie, iar cei doi urmau sa aiba o sedinta foto.

Devastata de cele vazute pe ecran, iubita barbatului nu a mai suportat sa asiste la acele scene. Ea si-a dat rapid seama ca cel mai bun prieten al sau avusese dreptate si ca partenerul sau nu ii era deloc fidel.

Mai mult, ea a realizat ca Terrell avusese dreptate, dar si ca in orice moment in care s-ar fi ivit ocazia, iubitul ei ar fi inselat-o.

In clipa in care a plecat furioasa din fata ecranului pe care se derulau scenele romantice, Terrell a plecat dupa cea mai buna prietena a sa care tocmai aflase ca iubitul nu ii este fidel. Cand o consola pe tanara, totul a avut insa un final fericit, iar ei au inceput sa se sarute.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 06 feb. 2018, 15:47 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă