Vrei să concepi un copil? Nimic mai simplu: o femeie din Iași a comandat sperma unui bărbat din Danemarca

Publicat: 28 Jul. 2020, 08:43 Arhiva
Vrei să concepi un copil? Nimic mai simplu: o femeie din Iași a comandat sperma unui bărbat din Danemarca

Medicina face minuni, chiar și în România. Iar dacă îți doreși să ai un copil, dar nu ai sau nu vrei să ai un soț sau un iubit, medicii de pot ajuta. O femeie din Iași de 37 de ani a comandat sperma unui bărbat din Danemarca, i-a fost inseminată și acum așteaptă să vadă dacă a rămas însărcinată, așa cum și-a dorit.

Tânăra nu vrea să aibă iubit sau soț, este carieristă și vrea să crească singură copilul, scrie bzi.ro. După mai multe relații eșuate, Adelina P. a ajuns la concluzia că-și dorește un copil, dar nu și o relație cu un bărbat. Aceasta s-a dus la o clinică privată din Iași și a solicitat medicilor să-i comande sperma unui bărbat din Danemarca.

Pentru a fi sigură că cel mic va semăna și cu ea, femeia a ales un bărbat cu ochi albaștri și părul blond, un bărbat cu genă bună și carierist. Sperma a ajuns înghețată la Iași, iar medicii au făcut toate procedurile necesare. Acum, Adelina așteaptă să vadă dacă a rămas sau nu însărcinată.

Femeile interesate pot solicita donatorului fotografii din copilărie și din adolescență

Tânăra s-a prezentat la Clinica „Omini” din Iași și a solicitat medicilor toate informațiile necesare pentru procedeul de inseminare de spermă. După ce a aflat detaliile, Adelina P. a intrat pe site-ul băncii de spermă din Danemarca și și-a ales donatorul. Femeia de 37 de ani a plătit 300 de euro pentru a primi o eprubetă de 5 grame de spermă.

Pe acest site, fiecare femeie interesată poate solicita donatorului fotografii din copilărie și din adolescență, detalii despre carieră și înclinații, talent. În general, ieșencele aleg donatorii cunoscuți, dar pe site-ul băncii de spermă sunt și donatori anonimi. Prețul probei de spermă diferă de la bărbat la bărbat. Dacă este bărbat de carieră, prețul spermei este mai mare. Un student își poate vinde sperma și cu 100 de euro.

În România nu există donatori de spermă, statul obligând bărbații să doneze gratuit.

Citește și: Fascinanta poveste a primului bărbat din lume care a rămas gravid! Acum are deja patru copii pe care îi adoră

 

Publicat: 28 Jul. 2020, 08:43 Arhiva
Pe aceeași temă