Problemele cu Fulgy i-a adus în pragul divorțului? Viorica și Ioniță de la Clejani nu mai cântă împreună!

Publicat: 16 Jun. 2021, 09:46 Vedete

Viorica de la Clejani, super show la o petrecere privată organizată chiar de Augustin Viziru! Artista pare că a uitat, pentru moment, de problemele pe care le are cu Fulgy, fiul ei. Lumea a rămas uimită că Ioniță nu a acompaniat-o, ca de obicei, alimentând astfel zvonurile că mariajul lor trece și el printr-o mare cumpănă.  

Viorica de la Clejani, super show la petrecerea dată de Augustin Viziru

Augustin Viziru i-a rupt turta fetiței, zilele trecute, și a dat o petrecere de pomină la care a invitat mai mulți apropiați și prieteni. Atmosfera a fost întreținută de nimeni alta decât Viorica de la Clejani, care a făcut un super show, cei prezenți dansând și distrându-se ca pe vremuri!

Îmbrăcată într-o rochie lungă, neagră, extrem de elegantă, Viorica de la Clejani a cântat piese celebre, a dansat alături de cei prezenți, pentru moment uitând astfel de problemele pe care le are cu Fulgy și care o macină zi de zi. În fața publicului, cu microfonul în mână, Viorica de la Clejani își regăsește cât de cât liniștea și mai “uită” pentru moment de durerea din suflet.

A făcut super show la petrecere, ca o profesionistă cum este, deși nu se află chiar în cea mai bună perioadă a vieții sale din cauza situației în care se află fiul ei, Fulgy.

Situația nu este una plăcută în familia Clejanilor, dezechilibrul pornind din seara în care Fulgy a fost oprit de oamenii de legii pentru un control de rutină. Acesta a fost supus unui alcooltest, la care a ieșit negativ, iar, mai apoi, a făcut un DrugTest, în urma căruia i-a ieșit un rezultat pozitiv la o substanță interzisă. Viorica de la Clejani a vorbit în cadrul unei emisiuni de televiziune despre situația în care se află fiul ei, Fulgy. Tânărul a fost luat de către oamenii legii de la locuință și dus la secția 11 de Poliție din Capitală, după ce ar fi fost reclamat de tatăl lui, în urma unor amenințări. În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, mama lui Fulgy a declarat faptul că primește pe social media mesaje de condoleanțe.

”A ajuns lumea să îmi dea mesaje de condoleanțe pe Facebook. Dar se poate așa ceva? Lasă-mă Ioniță să vorbesc că nu mai pot. Lumea ne dorește răul și se bucură atunci când nu ne este bine! Sunt copiii mei și eu îi susțin așa cum sunt. Ăsta e copilul meu. Ce să fac acum, să îl omor? În țara asta nu vrea să mă vadă nimeni bine, dar dacă apari cu lucruri negative, atunci ești văzut și promovat. A greșit și asta e. Să mă lase toată lumea în pace! Sunt foarte nervoasă și supărată pentru că Fulgy e judecat. Ce a făcut? A luat de la gura cuiva? A luat banii cuiva? Să fie lăsat în pace și el și toată familia mea. Să mă lase Ioniță să vorbesc și eu că sunt mama lui până la urmă”, a mărturisit Viorica de la Clejani, citează Cancan.

Foto: Arhiva CIAO.RO / Instagram Majda Aboulumosha

Publicat: 16 Jun. 2021, 09:46 Vedete
Pe aceeași temă