Viorica de la Clejani rupe tăcerea! Ce a consumat Margherita în ziua accidentului: „Știu că bea niște lucruri”

Publicat: 25 May. 2020, 15:04 Vedete

Lucrurile s-au mai liniştit în scandalul momentului. Dacă iniţial, Viorica de la Clejani a avut o reacţie violetă referitoare la scandalul în care a fost implicată fiica ei, acum artista a făcut declaraţii pe tema acestui subiect.

Vizibil liniştită şi încrezătoare că adevărul va ieşi la iveală, Viorica de la Clejani a explicat astăzi faptul că drogurile pentru ea reprezintă un subiect pe care nu îl cunoaşte deloc. Deşi nu a infirmat, dar nici nu a confirmat informaţiile apărute în presă, cântăreţa a spus că are încredere în fiica sa.

„O mamă trebuie să-și ierte copilul. Eu provin dintr-o generație care nu a auzit de droguri și nu a consumat așa ceva. Nu am consumat așa ceva în viața mea și pe unde mă duc eu oamenii fac lucrurile astea. Și oameni cu cap, cu familii acasă. De unde să știu eu, o femeie de la țară. Am încredere în Margherita”a explicat Viorica de la Clejani, la RomâniaTV.

Viorica a precizat că autoritățile trebuie lăsate să își facă treaba și că și ea trebuie lăsată să își facă treaba de părinte.

Totodată celebra artistă spune faptul că nu cunoaște ca fiica ei să fi făcut vreun tratament, dar că știe că „bea niște lucruri”, cel mai probabil făcând referire la pastile sau băuturi pentru slăbit.

„Eu nu știu dacă Margherita făcea vreun tratament, știu că bea niște lucruri că uite, eu am fost sunată de diverși producători să fac reclamă. Am încercat și eu niște chestii și sincer să vă spun nu mi-a fost bine. Eu dacă nu mănânc o zi întreagă nu te mai înțelegi cu mine”a mai precizat Viorica.

Margherita de la Clejani, prinsă sub influenţa drogurilor la volan

„Astăzi, în jurul orei 06.00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe bd. Gheorghe Șincai. Conducătorul unui autoturism care circula pe bd. Gheorghe Șincai, dinspre bd. Dimitrie Cantemir ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu un autovehicul parcat regulamentar pe prima bandă de circulație. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime. Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ”au confirmat autoritățile.

Publicat: 25 May. 2020, 15:04 Vedete
Pe aceeași temă