Viorica de la Clejani, operată de urgență. Problemele din ultima perioadă și-au spus cuvântul

Publicat: 19 Oct. 2020, 09:52 Vedete
Viorica de la Clejani, operată de urgență. Problemele din ultima perioadă și-au spus cuvântul

În ultima perioadă familia Vioricăi de la Clejani a fost implicată în mai multe scandaluri. Acest lucru a afectat-o destul de serios pe celebra artistă care, recent, a fost supusă recent unei intervenții chirurgicale din cauza unei infectii oftalmologice.

Viorica și Ioniță de la Clejani au fost prezenți într-o emisiune de televiziune după ce lucrurile în familia lor s-au mai liniștit. Cei doi au vorbit atât despre proiectele muzicale cât și despre problemele cu care s-au confruntat în ultima vreme.

În acest context, cântăreața a dezvăluit că, de curând, a ajuns pe masa de operație, din cauza unei probleme la ochi, care a necesitat intervenția urgentă a unui medic. Artista a dezvăluit că ”vedea în ceață”, iar acest lucru a cam speriat-o așa că nu a stat prea mult pe gânduri și s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru a scăpa de problemă.

”Cu ochișorii sunt bine, am avut și eu o intervenție, am făcut o operație de cataractă. A ieșit cu bine, mai am puțin până văd clar, clar de tot”, a spus Viorica de la Clejani despre starea sa de sănătate!”a dezvăluit Viorica din Clejani.

Însă, problemele nu s-ar sfârși aici pentru Viorica de la Clejani. Artista a explicat faptul că trebuie să scoată ceva bani din buzunare pentru a-și pune la punct dantura: ”Trebuie să repar ”gardul” din gură, trebuie să îmi fac dantura. Costa cam scump să-ți faci dantura în ziua de azi. Am niște probleme mai grave și trebuie să le rezolv”a spus Viorica de la Clejani la Antena 1.

Ce decizie au luat cei doi artiști în privința copiilor

După câţiva ani în care familia Clejanilor nu prea a avut parte de liniște, Ioniţă şi Viorica au pus piciorul în prag şi au fost nevoiţi să se despartă de copiii lor pentru că au considerat că mutarea asta îi va face mult mai responsabili.

“Viorica și Ioniță le-au luat fiecărui copil câte un apartament de lux. Se săturaseră ca fel de fel de tineri și tinere să se perinde prin casa lor. Amândoi au asistat și la certuri îngrozitoare, așa că au decis că liniștea lor e cea mai important și fiecare trebuie să stea la casa lui.

Ioniță s-a luptat enorm pentru copiii lui, i-a adunat pe fiecare de pe te miri unde, a dat bani grei pentru a aplana conflicte.

Efectiv nu știe ce să mai facă, nu știe cum să îi controleze. Viorica plânge mereu, săraca. Cred că cea mai mare greșeală este faptul că îi alimentează, în continuare, și pe Margherita și pe Fulgy cu bani.

Cu mulți bani. Le face toate poftele. Le este frică să le taie veniturile, pentru că se gândesc ca nu cumva copiii să nu se apuce de prostii și mai mari. Greu să fii părinte cu așa odrasle”, au declarat surse apropiate ale Clejanilor, potrivit Impact.ro.

Publicat: 19 Oct. 2020, 09:52 Vedete
Pe aceeași temă