Vin sarbatorile, vin! Asa arata decoratiunile de Craciun de la Casa Alba, in 2018! Au fost alese special de Melania Trump! VIDEO

Publicat: 29 Nov. 2018, 11:48 Vedete

La fel ca anul trecut, prima doamna a Statelor Unite a ales decoratiunile de Craciun de la Casa Alba.

Decoratiunile de Craciun de la Casa Alba, din 2018, sunt cu adevarat impresionante. Se pare ca Melania Trump deja a intrat in spiritul sarbatorilor, alaturi de toti cei care au ajutat-o sa se ocupe de aranjarea decorului.

Decoratiunile de la Casa Alba au respectat o anumita tematica, dar sotia lui Donald Trump a primit si cateva critici, din partea rautaciosilor care nu au apreciat viziunea de poveste de iarna a Melaniei.

Decoratiunile de Craciun de la Casa Alba, din acest sezon, sunt superbe! Cel putin asta a fost parerea pe care majoritatea americanilor au avut-o cand au vazut cum s-a transformat locuinta presedintelui pentru sarbatori.

Unele persoane nu le-au considerat insa potrivite si au spus ca nu marcheaza asa cum se cuvine ideea Craciunului. Tema din 2018 pe care Melania Trump s-a gandit sa o puna in practica a purtat titlul de „Comorile Americii”.

Tocmai de aceea, foarte multe globuri si beculete, alaturi de alte decoratiuni, au fost alese astfel incat sa corespunda cu tematica ce trimite la ideea de patriotism. Au fost folosite culori precum rosu, albastru si diverse nuante de alb pentru impodobirea Casei Albei.

Continuarea articolului »

Publicat: 29 Nov. 2018, 11:48 Vedete
Pe aceeași temă