VIDEO. Surorile Bambi, extra HOT la plajă! Au sau nu operații estetice Raluca și Denisa Tănase?

Publicat: 12 feb. 2021, 12:14 Autor: Andreea Voicu Vedete

Surorile Bambi s-au afirmat de mult timp în industria muzicală și în showbizul românesc. Cele două, Raluca și Denisa Tănase, sunt ca două picături de apă: nedespărțite, la fel de frumoase și aranjate, au afacere împreună și sunt iubite de mulți oameni!

În anul 2017, surorile Bambi, Raluca și Denisa Tănase, au mers pentru câteva zile la mare, iar paparazzi noștri le-au surprins atunci foarte sexy, bronzate și cu un chef incredibil de a ”fura” toate razele soarelui. Dar de atunci au trecut patru ani și, evident, cele două surori frumoase au mai trecut pragul cabinetului medicului estetician. Oare ce operații estetice au cele două artiste?

Și, cum sunt de nedespărțit, ambele vizitează același medic estetician. Iar una dintre ele a fost și mai ”îndrăzneață”, căci Raluca, cea care a fost și concurentă în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities”, și-a schimbat și look-ul de ceva timp. A renunțat la nuanța blondă a părului și s-a făcut șatenă. Totuși, mulți internauți i-au comentat de-a lungul timpului la postările de pe rețelele de socializare zicând că pare transformată, întrebând-o dacă a mers la medicul estetician. Cele două surori de la Bambi ar fi investit câteva mii de euro pentru schimbările pe care și le-au dorit. Astfel că, avem:

  • Raluca Tănase are trei intervenții la buze (1.000 de euro), implanturi cu silicon(3.000 de euro), tatuaj sprâncene (250 de euro), injecții antirid cu bioplasmă (250 de euro) și o rinoplastie (2.500 de euro).
  • Denisa Tănase are buzele injectate cu acid hialuronic (250 de euro), implanturi cu silicon (3.000 de euro), dar și-a tatuat și ea sprâncenele (250 de euro) și și-a făcut o rinoplastie (2500 de euro)

Denisa Tănase, între muzică şi afaceri

Viata Denisei Tanase s-a schimbat aproape radical în ultimii ani. Îndrăgita artista a trecut prin niște schimbări majore atât pe plan profesional, cât și personal. Câtă vreme a fost căsătorită cu medicul Cornel Brotac, solista a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și să-și vadă mai mult de viața ei de cuplu, decât de carieră. La scurt timp după divorț, cântăreața s-a schimbat radical. Denisa a revenit pe scenă, alături de sora ei – Raluca, cu surprize noi în ceea ce privește show-ul, piese, ba mai mult, a început să-și pună în evidență silueta de invidiat purtând ținute sexy la evenimente mondene, la spectacole sau la alte petreceri la care începuse să iasă.

Sursă foto: Arhivă Ciao, Rețele de socializare

Publicat: 12 feb. 2021, 12:14 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă