Raluca de la ”Bambi” a ajuns de nerecunoscut! Cum au transformat-o operațiile estetice

Publicat: 09 Apr. 2020, 15:38 Vedete

Raluca Tănase este jumătatea trupei ”Bambi” și se mândrește întotdeauna cu stilul feminin pe care îl abordează, dar nu toată lumea știe că artista are operații estetice!

Atât ea, cât și Denisa, sora ei, merg la același medic estetician care le ajută să își readucă zâmbetul pe buze și mulțumire în suflet! Raluca, de când este concurentă în emisiunea difuzată de Kanal D, ”Bravo, ai stil! Celebrities”, a mai apelat la o intervenție estetică.

Concurenta totodată a renunțat la blond și s-a vopsit șaten. Dar, în imaginile care apar pe rețelele de socializare, Raluca de la ”Bambi” pare să aibă ceva diferit la nivelul feței, iar acest lucru a fost observat și de urmăritorii ei de pe social media. Pare-se că cele două surori ar fi investit mii de euro în operațiile pe care și le-au făcut. Dar, așa cum este și normal, frumusețea costă, iar îndrăgitele artiste au fost dispuse să plătească pentru bucuria sufletească!

Raluca Tănase are trei intervenții la buze (1.000 de euro), implanturi cu silicon(3.000 de euro), tatuaj sprâncene (250 de euro), injecții antirid cu bioplasmă (250 de euro) și o rinoplastie (2.500 de euro).

Denisa Tănase are buzele injectate cu acid hialuronic (250 de euro), implanturi cu silicon (3.000 de euro), dar și-a tatuat și ea sprâncenele (250 de euro) și și-a făcut o rinoplastie (2500 de euro).

Raluca Tănase de la Bambi s-a despărțit de iubit când toți credeau că se vor căsători

Raluca Tănase s-a despărțit definitiv de iubitul său. În ciuda faptului că toate semnele îi conduceau către altar, iată că cei doi și-au spus adio.

Raluca Tănase de la Bambi s-a despărțit. Raluca Tănase și iubitul său, Emil, au fost împreună mai bine de un an, însă lucrurile au luat o altă întorsătură decât se aștepta toată lumea.

Fosta componentă a trupei Bambi a preferat să fie discretă cu viața sa privată, astfel că foarte puține persoane din anturajul său au știut de ruptura relației care, iată, s-a produs în urmă cu cinci luni, se scria în septembrie anul trecut. Raluca Tănase și iubitul său se mutaseră împreună și relația lor părea că se consolidează și că cei doi se îndreaptă către logodnă și nicidecum către despărțire:

„Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu vreau să comentez mai mult despre viața mea privată. Ne-am despărțit acum cinci luni”, – a declarat Raluca Tănase pentru cancan.ro.

Publicat: 09 Apr. 2020, 15:38 Vedete
Pe aceeași temă