VIDEO. Îţi mai aminteşti de frumoasa Sandra Izbaşa? Fosta campioană pozeză în ipostaze provocatoare!

Publicat: 18 Sep. 2020, 12:26 Vedete

Fosta gimnastă Sandra Izbașa, dublă campioană olimpică, una dintre cele mai frumoase sportive din țara noastră, a devenit cunoscută şi iubită de publicul din România, după ce a cucerit numeroase medalii la importante competiţii.

Anii au trecut, şi din copila extrem de frumoasă, Sandra s-a trasnformat într-o femeie absolut superbă, cu un corp tonifiat şi frumos. Acest lucru îl ştie foarte bine şi „proprietara” trupului scumptat, Sandra nu se sfieşte să pozeze în ipostaze provocatoare şi să publice fotografiile pe reţelele de socializare. Aşa cum este de aşteptat, frumoasa blondă primeşte nenumărate complimente ăentru felul în care arată.

Şi cum imaginile vorbesc cât 1000 de cuvinte, Ciao vă prezintă o colecţie de… poveste cu frumoasa Sandra Izbaşa.

Sandra Izbaşa se iubeşte cu nepotul lui Ştefan Bănică

Sandra Izbașa are o relație cu actorul Răzvan Bănică, nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Cei doi îndrăgostiţi și-au făcut publică relația, recent, printr-o postare pe Instagram. Imaginea a fost publicată de Răzvan, 28 de ani, actor la Teatrul Nottara din Capitală.

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru. Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

În ultima perioadă, Sandra Izbașa este o prezență tot mai des văzută la evenimentele mondene și face furori în mediul virtual.

Sandra Izbaşa s-a iubit şi cu dansatorul Andreei Bălan, Petrişor Ruge, de care s-a despărţit în 2017. Cei doi erau împreună de doi ani şi multă lume îi dădea căsătoriţi, dar povestea lor de dragoste a ajuns la sfârşit. Sandra Izbaşa şi Petrişor Ruge s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Dansez pentru tine şi au avut o frumoasă relaţie de dragoste.

Publicat: 18 Sep. 2020, 12:26 Vedete
Pe aceeași temă