VIDEO. Fiica Andreei Berecleanu, transformare spectaculoasă. Cum a ajuns să arate Eva Zaharescu

Publicat: 26 feb. 2021, 13:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Eva Zaharescu, fiica Andreei Berecleanu este o tânăra extrem de frumoasă. Din imaginile pe care aceasta pe publică pe rețelele de socializare se poate observa cu ușurință de unde a moștenit aceste calități, deoarece bruneta seamăna extrem de mult cu celebra sa mamă.

Andreea Berecleanu și fiica sa au o relație foarte apropiată. În perioada de izolare cele două au petrecut mai mult timp împreună, iar acest lucru le-a apropiat și mai tare.

”Eu am fost foarte fericită, totuși Eva e plecată de doi ani şi o să mai fie până la toamnă acasă. În perioada asta am aflat foarte multe lucruri despre Eva pe care nu am avut timp să le descopăr. Ea e plecată de doi ani şi jumătate la Londra. O vizitam, dar parcă nu apucam să povestim. Acum am avut tot timpul din lume”, a declarat Andreea Berecleanu pentru Teo Show, în urmă cu câteva luni.

Mai mult decât atât și tânăra a făcut câteva declarații despre relația cu mama sa: „Am avut oportunitatea să stăm mai mult împreună, să vorbim mai multe. Într-adevăr, am avut timp una pentru alta. Am descoperit că mama e o persoană destul de spontană și, de ce nu, de acum încolo o să-i propun niște lucruri pe moment.”

Cum se vede Eva Zaharescu peste 10 ani

Eva Zaharescu este o tânăra extrem de inteligentă care știe exact ce vrea de la viață. Faptul că părinții săi au avut încredere în ea și i-au oferit posibilitatea să studieze la Londra, a făcut-o pe frumoasa brunetă să fie din ce în ce mai responsabilă.

Cât despre planurile sale de viitor, Eva povestea în cadrul unui interviu că își dorește o familie însă în planurile sale deocamdată să află cariera: „Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de ceea ce îmi place să fac cel mai mult, și anume arta și să mă descopăr pe mine”, a spus Eva, fiica Andreei Berecleanu, pentru sursa mai sus citată.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 26 feb. 2021, 13:36 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă