Fiica Andreei Berecleanu a împlinit 22 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis vedeta de la Prima TV

Publicat: 20 sept. 2023, 13:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Fiica Andreei Berecleanu a împlinit miercuri, 20 septembrie, 22 de ani. Eva Zaharescu s-a transformat radical în ultimii ani, iar mama ei este extrem de mândră de ea. Pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la Prima TV i-a transmis un mesaj emoționant. 

Andreea Berecleanu este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite prezențe de pe micile ecrane. Și-a început cariera în lumina reflectoarelor de la vârsta de 18 ani. Cea mai lungă colaborare a sa a fost cea cu postul Antena 1, iar în prezent telespectatorii o pot urmări la Prima TV.

Andreea Berecleanu, mesaj emoționant pentru fiica ei

Datorită activității sale profesionale, Andreea Berecleanu este foarte cunoscută. În schimb, copiii ei au ales să stea deocamdată departe de lumina reflectoarelor.

Eva Zaharescu, fiica vedetei din căsnicia cu Andrei Zaharescu, a împlinit astăzi 22 de ani. Tânăra s-a transformat radical în ultimii ani. Este foarte activă pe rețelele de socializare acolo unde obișnuiește să publice diferite imagini din viața ei personală. Fotografiile sale sunt apreciate de sute de fani care îi urmăresc cu interes activitatea.

Pentru că este o zi specială, prezentatoarea de știri nu a putut să nu marcheze momentul pe rețelele sociale. I-a transmis fiicei sale un mesaj emoțioanant.

„Este tulburător de frumoasă, dar și tulburător de sensibilă și de puternică! Așa un amestec de calități s-au adunat în fetița mea, că mă și gândesc mereu, ca părinte, cât de norocoasă sunt! Eva, la cei 22 de ani împliniți astăzi, este femeia, soția, mama ce va deveni în viitor, cu toată încărcătura de emoții pe care este capabilă să o transmită celor care o vor însoți în această viață. Un om grijuliu și cald, jucăus și ferm, pasional și adevărat, drept, vulnerabil, imperfect în frumusețea personalității ei. Iubita mea, să trăiești sănătoasă și fericită! Noi, toți ai tai, te iubim și suntem mândri de tine! La mulți ani!”, a publicat Andreea Berecleanu pe pagina ei de Facebook.

Andreea Berecleanu și fiica ei

Ce planuri de viitor are fiica Andreei Berecleanu: „Mama e mândră de mine ”

Eva Zaharescu locuiește de 4 ani în Londra, acolo unde și-a făcut deja prieteni și s-a obișnuit cu stilul de viață. Tânăra nu știe încă dacă va rămâne în Marea Britanie sau nu pentru a lucra acolo, dar vrea să vadă ce oportunități îi va oferi viața.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate. Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra.

M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită.

Vreau să iau în calcul și alte oportunități. Sunt deschisă să văd unde mă va duce viața. Cred că o să îmi găsesc un job poate și în alte țări, nu neapărat aici”, a spus fiica Andreei Berecleanu pentru un post de televiziune.

Publicat: 20 sept. 2023, 13:06 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă