Andreea Berecleanu este în doliu! „Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament”

Publicat: 04 mai 2023, 22:06 Autor: Camelia Vedete

Andreea Berecleanu trece prin momente grele, în această perioadă. Prezentatoarea TV a anunțat pe rețelele de socializare faptul că bunica ei s-a stins din viață.

Andreea Berecleanu a postat și câteva imagini cu bunica ei. A mărturisit și ce i-a transmis în ultimele clipe de viață.

Andreea Berecleanu este în doliu

„Aceste mâini împreunate sunt esența acestei vieți și înseamnă dragoste și devotament. I-am mulțumit bunicii mele în ultimele clipe de viață pentru tot ce mi-a dăruit de când m-am născut și pentru tot ce a lăsat ca moștenire spirituală familiei noastre. Bunica a avut echilibru, forță, curaj, corectitudine. Și dragoste necondiționată. ♥️ Dumnezeu s-o primească la El! 🙏🏻”, este mesajul postat de Andreea Berecleanu pe rețelele de socializare.

La scurt timp, prezentatoarea TV a primit mesaje de condoleanțe din partea utilizatorilor: „Sincere condoleanțe! Am cunoscut-o, era cliente noastră la magazinul din Titulescu 92. Era o plăcere să o asculți! Odihnă veșnică!”, „Dumnezeu s-o ierte!”, „Dumnezeu să o odihnească în pace! Un om frumos plăcut lui Dumnezeu! Sincere condoleanțe!”.

Ce eforturi face Andreea Berecleanu pentru o siluetă de invidiat

CIAO.RO: Andreea, care este secretul tău? Cum te întreții? Ești din nou o apariție la acest eveniment…

Andreea Berecleanu: Cred că o stare de bine interioară care se reflectă în exterior. O mulțumire, o mulțumire sufletească, o mulțumire a vieții de familie, a faptului că am oamenii dragi alături, că pot să fac bine chiar și fără să-mi fie solicitat binele. Nu știu dacă este un secret, așa ar trebui să fim toți dacă putem să fim.

Urmezi vreo dietă anume, faci sport?

Andreea Berecleanu: Atunci când împlinesc un număr de kilograme, adică mai mult de 3-4 kilograme, intru într-un fel de alarmă și încerc să nu mai mănânc seara sau să nu mai mănânc dulciuri și carbohidrați. Dar în rest nu țin dietă pentru că îmi place mâncarea, încerc să fiu selectivă, bineînțeles, pentru că, după 40 de ani, trebuie să avem mai multă grijă, dar în general mănânc de toate. Citește tot articolul aici.

Publicat: 04 mai 2023, 22:06 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă