Andreea Berecleanu i-a suflat iubitul Mihaelei Bilic, deşi erau prietene: „Am ajuns într-un impas în relație”

Publicat: 14 sept. 2023, 16:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate prezentatoare din România. Vedeta de la Prima TV a fost întotdeauna deschisă cu fanii săi şi nu s-a ferit să dea detalii din viaţa ei intimă. Un lucru nu se ştia însă până acum. Este vorba despre legătura pe care ştirista a avut-o cu fosta parteneră a actualului ei soţ. Toate detaliile, mai jos în articol.

Andreea Berecleanu și Constantin Stan au o relaţie de 11 ani, iar de 6 sunt căsătoriţi. Cei doi şi-au unit destinele în 2016. Puţini sunt cei care ştiu faptul că aceştia s-au cunoscut în urmă cu mai mult timp, prin intermediul fostei partenere a medicului estetician. La vremea respectivă, ştirista era căsătorită cu Andrei Zaharescu, cu care are doi copii, Eva și Petru. În acelaşi timp, Constantin Stan se iubea de 13 ani cu Mihaela Bilic un cunoscut medic nutriţionist.

În cadrul unui interviu pentru CIAO.RO acordat în anul 2014, Mihaela Bilic dezvăluia care au fost motivele separării.

„Cred că fiecare dintre noi a evoluat. El, dacă vrei, a ajuns la apogeul, la maximul carierei lui.

Eu l-am sprijinit foarte mult și apoi am tras concluzia că am ajuns într-un impas în relație, poate criza femeii de 40 de ani, și aveam o ușoară senzație de neîmplinire. Am considerat că am nevoie de mult mai mult timp și de lucruri care să nu mă distragă în exterior, astfel încât să găsesc răspunsul la întrebările mele personale. De la carieră și până la ce anume mă face pe mine fericită”, a povestit Mihaela Bilic.

Andreea Berecleanu şi medicul Constantin Stan

Andreea Berecleanu şi Mihaela Bilic au avut o relaţie strânsă de prietenie

Pe vremea când Mihaela Bilic şi Constantin Stan trăiau o poveste de dragoste, Andreea Berecleanu îi vizita destul de des în casa în care locuiau la Bacău. În 2011, vedeta de la PrimaTV spunea că este foarte bună prietenă cu Mihaela Bilic.

Mai mult, într-una dintre cărțile scrise de aceasta, știrista de la Prima TV a oferit o recenzie amplă despre colaborarea lor. La vremea respectivă, Andreea Berecleanu era pacienta Mihaelei.

„Dacă ai nevoie de nutriționist, mergi la Mihaela Bilic! Dacă ai nevoie de un prieten, mergi tot la Mihaela! Ochii jucăuși de copil m-au întâmpinat cu prietenie îndată ce i-am călcat pragul casei. Oare cum pot acești ochi să știe atâta carte? Ajungi la Mihaela și te așezi ca pe arcuri pe un scaun în așteptarea unui program drastic de schimbare a apucăturilor alimentare de-o viață sau de-o vreme, dar te relaxezi în primul minut de conversație. De la Mihaela pleci cu stomacul gol, dar cu mintea plină de informații cât pentru o viață. Sper ca această carte pe care o citiți să vă facă să vă simțiți exact ca la ea acasă. Casa este cabinetul ei și sufletul, profesia!”, spunea Andreea Berecleanu despre fosta parteneră a soțului ei.

 

Sursă foto: social media

Publicat: 14 sept. 2023, 16:09 Autor: Hermina Hagianu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2016, inițial în trustul Intact Media Group, iar din 2019 este redactor la publicația CIAO.RO,…...
Pe aceeași temă