Cât de frumoasă este fiica Andreei Berecleanu la 21 de ani. Cele două seamănă foarte bine: „Am văzut tot răsăritul în ochii ei”

Publicat: 20 sept. 2022, 12:03 Autor: Camelia Vedete

Cât de frumoasă este fiica Andreei Berecleanu la 21 de ani. Andreea Berecleanu are o fiică de 21 de ani. Cele două seamănă foarte bine și prezentatoarea TV nu ratează niciun moment în care să o laude.

Andreea Berecleanu a scris un mesaj emoționant pe rețelele de socializare în legătură cu fiica ei. Eva Zaharescu împlinește astăzi 21 de ani, astfel mama ei a simțit nevoia să îi spună lucruri frumoase.

Cât de frumoasă este fiica Andreei Berecleanu la 21 de ani

„Eram în aeroport. Foarte devreme. Una dintre acele plecări spre Londra ale Evei. Îmi luam rămas bun, înainte de trecerea vămii. Și am văzut tot răsăritul în ochii ei. Preț de o secundă, cât a durat să fac această fotografie, mi-a transmis cât doar un părinte poate înțelege. Astăzi face 21 de ani, pe care îi văd și îi simt. Și cu toate acestea, în acea privire din aeroport către mine, sunt toți bebelușii și fetițele lumii. Și toată dragostea unui copil. Te iubesc, inimioară!”, a scris prezentatoarea TV.

Cum se vede Eva Zaharescu peste 10 ani

Eva Zaharescu este o tânăra extrem de inteligentă care știe exact ce vrea de la viață. Faptul că părinții săi au avut încredere în ea și i-au oferit posibilitatea să studieze la Londra, a făcut-o pe frumoasa brunetă să fie din ce în ce mai responsabilă.

Cât despre planurile sale de viitor, Eva povestea în cadrul unui interviu că își dorește o familie însă în planurile sale deocamdată să află cariera: „Peste 10 ani aş vrea să am primul copil, de ce nu? Îmi plac copiii, nu contează dacă va fi băiat sau fată. M-aş bucura să am o familie, dar momentan vreau să mă ocup de ceea ce îmi place să fac cel mai mult, și anume arta și să mă descopăr pe mine”, a spus Eva, fiica Andreei Berecleanu, pentru sursa mai sus citată.

Publicat: 20 sept. 2022, 12:03 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă
×