Andreea Berecleanu a ajuns de nerecunoscut după ce și-a dat demisia de la Antena 1! A renunțat la tocuri și cămăși, dar și-a descoperit un nou ”viciu”

Publicat: 19 Jun. 2020, 19:37 Vedete

Plecarea Andreei Berecleanu din Antena 1 a fost o mare surpriză, mai ales pentru că a lăsat loc interpretărilor, declarând că ”nu voi accepta situații impuse”. Una peste alta, iată că afacerile soțului ei o țin în priză și nu o fac să regrete deloc decizia luată. Am descoperit o ”nouă” Andreea, care a renunțat inclusiv la stilul ei vestimentar foarte sobru, iar acum petrece mai mult timp împreună cu fiica ei.   

Andreea Berecleanu a decis să-și urmeze soțul, chirurg estetician, în afaceri, la scurt timp după ce și-a anunțat demisia din Antena 1.

Am stat 17 ani în Antena 1 pentru ca nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât și de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani. Mulți dintre voi, așa cum mi-ați spus oficial pe rețelele mele de Social Media sau în studiile de piață, dar și pe stradă, față în față, mă considerați un prieten al familiei dv și un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erați telespectatori ai Antena 1, ați ales Observatorul de dragul meu. Aceasta încredere înseamnă enorm pentru mine. Așa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranță! Cu dragoste, a voastră, Andreea” a fost mesajul postat de Andreea Berecleanu, pe contul ei de Instagram.

Iată că au trecut patru luni de-atunci, iar în viața Andreei au apărut alte priorități. Cea mai importantă dintre ele: familia!

Paparazzi CIAO au surprins-o recent într-o benzinărie din București, însoțită de superba ei fiică. Am avut surpriză să o descoperim ”altfel” pe Andreea. Dacă telespectatorii o știu mereu elegantă, la sacouri și cămăși, și evident, tocuri, de această dată, de data această era îmbrăcată tot cu stil, însă casual, cu teniși și o rochie vaporoasă, foarte colorată. La fel de cool era îmbrăcată și Eva.

Cele două se aflau într-o pauză de lucru de la  clinica doctorului Constantin Stan, partenerul prezentatoarei tv – unde și aceasta activează de când și-a dat demisia din Antena 1. Dovada o făceau botoșii pe care Eva încă îi avea în picioare, și pe care i-a scos abia atunci când a intrat în benzinărie.

Andreea Berecleanu și fiica ei au stat în jur de 10 minute în benzinărie, de unde și-au cumpărat apă și cafea, pesemne că nici munca din cadrul clinicii nu este tocmai ușoară și aveau nevoie de un ”energizant”.

Publicat: 19 Jun. 2020, 19:37 Vedete
Pe aceeași temă