Andreea Berecleanu, atac la Antena 1. Ce spune despre donațiile de la TV

Publicat: 04 Apr. 2020, 10:00 Vedete
Andreea Berecleanu, atac la Antena 1. Ce spune despre donațiile de la TV

Continuă scandalul dintre Andreea Berecleanu și Antena 1. Fosta prezentatoare de la Observator a criticat dur inițiativa celor de la Antena Group, care au organizat Teledonul Antenelor. Scopul a fost acela de a strânge bani pentru spitalele din România.

Teledonul Antenelor, pus la îndoială de Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu a lansat un nou atac la adresa celor de la Antena 1. Aceasta a pus la îndoială motivele pentru care trustul a organizat Teledonul Antenelor, duminica trecută. Fosta prezentatoare de la Observator a criticat decizia de a face publică o astfel de acțiune umanitară. În plus, Andreea Berecleanu nu este de acord nici cu ideea ca oamenii de rând să facă donații. Mai degrabă, acestea ar trebui să vină din partea persoanelor potente din punct de vedere financiar.

”Sigur că nu îți bagă nimeni cu forța mâna în buzunar, dar acum e sfâșietor să ceri de la un popor care NU ARE DE UNDE! Un popor care S-A SACRIFICAT DESTUL! De peste 80 de ani! E de înțeles ca firmele să doneze, dar ÎN TĂCERE! Sau persoanele care au putere financiară. De ce trebuie expunere pentru așa ceva? Sper ca tot ajutorul să fie REAL pentru cei care au nevoie și sper ca medicii aflați în prima linie să-l primească”, a fost mesajul postat de Andreea Berecleanu pe o rețea de socializare.

Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a plecat de la această televiziune în luna februarie, după 17 ani, din cauza unor neînțelegeri cu cei din conducere. Locul acesteia a fost luat de Alessandra Stoicescu. Decizia a fost contestată de Andreea Berecleanu.

”Culmea e că Sandra fusese eliminată de la Observator acum 10 ani, în urma unor studii nefavorabile, atât pentru ea, cât și pentru colegul ei de atunci, Lucian Mîndruță. Acum, revenită la Observator, după 10 ani de jurnalism militant la Antena 3, este greu să se impună unui public de masă”, a precizat Berecleanu.

Ce replică au dat cei de la Antena 1

Așa cum era de așteptat, oficialii celor de la Antena 1 nu au rămas datori și i-au dat replica Andreei Berecleanu. Aceștia susțin că audiențele au crescut față de aceeași perioadă a anului trecut. În plus, teledonul organizat de Antene împreună cu Fundația Mereu Aproape și-a atins obiectivul. 2.6 milioane de euro este suma fabuloasă care a fost strânsă în urma acestei acțiuni. Banii vor fi folosiți pentru a ajuta spitalele din țară să cumpere echipamentele de care au nevoie.

Astfel, au fost achiziționate deja 60 de ventilatoare, care au costat aproximativ 777.000 de euro. Tot din banii strânși în urma teledonului de duminică vor fi cumpărate măști, viziere de protecție și teste rapide pentru depistarea infecțiilor cu COVID-19. În plus, se vor putea echipa și două stații ATI, la un spital din Craiova și la unul din Timișoara.

Teledonul a fost difuzat în același timp pe 5 posturi de televiziune: Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV și Antena 3. Alessandra Stoicesu, Dan Negru, Mihai Morar și Mihai Gâdea au fost gazdele acestei acțiuni. Banii au fost strânși atât din donațiile venite de la oamenii simpli, cât și de la vedete și de la mai multe firme.

Publicat: 04 Apr. 2020, 10:00 Vedete
Pe aceeași temă