Incredibil! Cine a angajat-o pe Andreea Berecleanu după ce și-a dat demisia de la Antena1

Publicat: 17 Mar. 2020, 09:44 Vedete

Andreea Berecleanu a părăsit recent pupitrul știrilor, fără să ofere foarte multe explicații cu privire la decizia ei, lăsând însă foarte mult loc de presupus. 

Berecleanu anunțase că părăsește pupitrul de știri pentru a se ocupa de afacerile familiei, alături de soțul ei, medicul Constantin Stan. Și, se pare, că așa s-a întâmplat în cele din urmă. Soțul ei a implicat-o în afacerile lui.

Începând de mâine, aveți posibilitatea să scrieți pe adresă [email protected] orice întrebare legată de medicină și chirurgie estetică. Eu, în calitate de jurnalist, voi intermedia legătură între voi și dr Constantin Stan. Timpul ne va permite să facem aceste filmulețe educaționale. Atât clinicile din București, cât și Spitalul din Bacău au fost închise începând din această dimineață, din respect pentru pacienți și pentru medici. Să fim sănătoși! ?? Urmăriți conturile de SM @dr.stanconstantin dar și platformă @esteticapremium.ro”, a scris Andreea Berecleanu pe Facebook.

După ce a plecat de la Antena 1, Berecleanu precizase că are alte planuri pentru viitorul său.

„Dacă privesc inainte, am alegeri și planuri mai interesante decât politica editorială a unui grup dintr-o stație tv. Și când voi ieși mâine dimineață pe stradă, știu că pot privi pe oricine în ochi. Mi-am croit atât de corect și curat drumul acesta profesional din ultimii 30 de ani, încât am încotro. Acest „încotro” este generic. Dar e cel mai important”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru Elle România.

Publicat: 17 Mar. 2020, 09:44 Vedete
Pe aceeași temă