Cine este și cu ce se ocupă soțul Andreei Berecleanu. Constantin Stan este renumit printre vedete

Publicat: 09 iun. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Cine este și cu ce se ocupă soțul Andreei Berecleanu. Constantin Stan este renumit printre vedete

Andreea Berecleanu este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, dar nu multă lume știe cu ce se ocupă soțul acesteia. Constantin Stan și-a făcut un renume în lumea mondenă din țara noastră. Vedetele îl cunosc destul de bine pe soțul Andreei Berecleanu.

Ce meserie are Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu este căsătorită din 2016 cu al doilea soț, Constantin Stan. Bărbatul este medic estetician și a mai fost, de asemenea, căsătorit în trecut. Constantin Stan a făcut pentru prima dată acest pas important chiar din anii facultății.

”M-am căsătorit din primul an de facultate, cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin. Copiii n-au venit aşa de repede. Am plecat după nevastă, care era repartizată la Bacău. Acolo am rămas în oraş, făcând ortopedie. Eu mi-aş fi dorit încă de atunci să fac chirurgie generală-ortopedie plastică”, a dezvăluit soțul Andreei Berecleanu.

Din prima căsătorie, Constantin Stan are o fată, Andreea. Aceasta are 36 de ani și i-a dăruit o nepoată medicului estetician. Și Andreea Berecleanu are doi copii, tot din prima căsătorie. Prezentatoarea a fost soția lui Andrei Zaharescu până în 2013. Andreea are o fată, Eva, în vârstă de 18 ani, și un băiat, Petru, de 16 ani.

Constantin Stan, chirurgul vedetelor

Soțul Andreei Berecleanu este considerat cel mai de succes chirurg estetician din România. Acesta se poate lăuda cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul remodelării corporale. Constantin Stan are la activ peste 2.500 de intervenții de mărire a sânilor. Este renumit și pentru intervențiile la nivelul nasului, la care au apelat foarte multe persoane.

Constantin Stan a terminat Facultatea de Medicină din Iași și în 1982 a venit în București, unde s-a specializat pe ORL. Zece ani mai târziu, a plecat în Italia, unde a studiat în amănunt tehnicile de remodelare a nasului. Întors în București, Constantin Stan nu a fost primit cum s-ar fi așteptat de către colegi de breaslă, așa că s-a decis să se mute în Bacău.

Cu ajutorul unui medic ginecolog, care dispunea de mai multe resurse financiare, a început să practice ceea ce-și dorea în cadrul unui cabinet particular. Pe lângă rinoplastii, Constantin Stan a început să efectueze și liftinguri și ușor, ușor a avut posibilitatea de a-și deschide singur propriul cabinet. Intervențiile mamare cu tehnici performante l-au făcut însă celebru în lumea vedetelor.

Pe mâna acestuia s-au lăsat mai multe femei cunoscute din țara noastră, printre care Mihaela Rădulescu, Iulia Vântur, Simona Pătruleasa, Dana Săvuică, Andreea Raicu, Anda Adam, Cristina Rus, dar și Monica Bârlădeanu.

Pe actuala soție a cunoscut-o în 2011, chiar prin intermediul muncii sale. ”Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puțin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, a povestit Constantin Stan.

Publicat: 09 iun. 2020, 10:00 Autor: Ionita Nicoleta Vedete
Pe aceeași temă