Cum de Mihaela Rădulescu e mai tânără decât acum un sfert de secol! Ce face, de fapt, în vacante! Chirurgie fără de moarte…

Publicat: 05 Sep. 2017, 23:00 Vedete

Cum de Mihaela Rădulescu e mai tânără decât acum un sfert de secol! Einstein ne-a spus că timpul nu trece la fel pentru toată lumea, dar a murit înainte să cunoască și găurile negre, și pe Mihaela Rădulescu. Dacă tot e să vorbim de teoria relativității, Mihaela este relativ în etate, la cei 50 de ani proaspăt împliniți. Dacă e să ne uităm la ea, însă, pare că diva din Piatra Neamț a îmbătrânit în ultimii 30 de ani cât alții în 3, ca un Făt-Frumos pe invers.

Mai tânără după 25 de ani, o minune cu origini medicale tot mai des întâlnită

Cum de Mihaela Rădulescu e mai tânără
Așa arăta Mihaela când a intrat în show-biz

În 1989, Mihalea Rădulescu era încă Mihaela Țiganu. Schimbarea de regim a venit și cu o schimbare de nume pentru viitoarea vedetă, pentru că s-a căsătorit cu Bogdan Rădulescu cam când Ceaușescu își verifica presiunea în pneuri la elicopter și-i făcea o revizie. Deși mariajul nu a durat decât câteva luni, Mihaela păstrează și astăzi numele efemerului ei prim soț. A urmat o relație de 4 ani cu unul dintre marii seducători ai României post-decembriste, Dan Chișu, alături de care o putem vedea și în această poză atemporală.

Deși gusturile nu se discută, presupunem că multe femei și încă și mai mulți bărbați ar fi de acord că, dacă punem această poză de acum 25 de ani lângă una actuală a Mihaelei, în cea actuală vedem o femeie mai frumoasă. Cum e posibil? Cu știință, tehnologie, chirurgi impecabili și mulți, foarte mulți bani. Gurile rele și pline de invidie ar putea băga mâna în foc că Răduleasca a cheltuit, de-a lungul timpului, cel puțin 100.000 de euro pentru intervenții estetice. Ca să vă dăm o informație care s-ar putea să vă zguduie plombele, cică doar schimbarea totală a danturii ar fi costat circa 10.000 de euro. Pentru că doar calul de dar nu se caută la dinți; vedetele, însă, da.

Continuarea articolului »

Publicat: 05 Sep. 2017, 23:00 Vedete
Pe aceeași temă