VIDEO. Evoluția Alexandrei Ungureanu, câștigătoarea ”Bravo, ai stil!”. 2000 VS 2020: cum și-a transformat stilul vestimentar

Publicat: 23 dec. 2020, 13:52 Autor: Andreea Voicu Vedete

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”, fiind remarcată atât de jurați, de colegele sale de platou, dar și de telespectatori, cei care au și votat-o să câștige Marea Finală a emisiunii de la Kanal D.

Cântăreața Alexandra Ungureanu a avut un parcurs foarte frumos de-a lungul anilor, când vine vorba despre stil vestimentar. Dacă în anii 2000, când făcea parte din trupa Sistem, aborda ținutele ”vremii” – și anume rochițe de o singură culoare, accesorii minimaliste, machiaj ușor strident, purtând și părul scurt -, în prezent a reușit să își pună o amprentă personală asupra stilului vestimentar. Alexandra Ungureanu a avut o evoluție, atât în plan personal, cât și în plan profesional – și, cu sufletul deschis, a îmbinat în melodiile sale și în colaborări stiluri vestimentare fie elegante, clasice, dar și moderne, pline de culoare! Chiar în finala emisiunii, cunoscuta artistă a avut o apariție de senzație – o rochie lungă, largă, roșie, și accesorizată corespunzător!

Se poate spune că stilul vestimentar s-a schimbat drastic de-a lungul anilor. De la jeanși simpli, pantaloni evazați, bluzițe și tricouri unicolore sau poate cu diferite inserții florale, până la haine cu ținte, blugi cu tăieturi, paiete multicolore, hanorace cât mai colorate și moderne, prin toate aceste schimbări au trecut persoanele care țin pasul cu moda.

Alexandra Ungureanu este câștigătoarea „Bravo, ai stil! Celebrities”

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a show-ului „Bravo, ai stil! Celebrities”. În urma participării la acest concurs Alexandra Ungureanu va încasa 100.000 de lei, dar și coronița mult râvnită. Vedeta a fost extrem de emoționată și a făcut primele declarații.

După ce a primit coronița mult visată, placată cu pietre prețioase, dar și titlul de „Cea mai stilată celebritate din România” Alexandra Ungureanu a făcut declarații emoționante, relatează Cancan.

„Mulțumesc din suflet! Vă iubesc! Mulțumesc pentru toată dragostea și pentru toată călătoria!”, a declarat vedeta după câștigarea marelui premiu.

De cealaltă parte, Theo Rose a fost la câteva voturi distanță să fie desemnată marea câștigătoare. După ce a pierdut titlul mult visat, Theo Rose a avut puterea să zâmbească și s-o felicite pe Alexandra Ungureanu.„Acum că mă uit bine, să știi că vine bine coroana și la ținut ta!”, a mărturisit Theo Rose.

Alexandra Ungureanu are un repertoriu impresionant, a muncit enorm pentru cariera sa și a reușit să scoată pe bandă rulantă hituri. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”.

Sursă foto: Facebook Alexandra Ungureanu, capturi video Youtube 1, 2, 3,

Publicat: 23 dec. 2020, 13:52 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă