VIDEO. Alexandra Ungureanu, părăsită înainte de nuntă! Prin ce dramă a trecut concurenta de la ”Bravo, ai stil!”

Publicat: 17 Dec. 2020, 13:23 Vedete

Alexandra Ungureanu este una dintre concurentele care au rămas în continuare în emisiunea ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D. Artista, însă, ascunde o dramă în spatele ochilor albaștri. A fost părăsită chiar înainte de nuntă!

Alexandra Ungureanu este o cântăreață foarte respectată în România, iar de câteva luni se află la filmările show-ului ”Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D. Artista cu ochi albaștri ascunde, totuși, o dramă pe care nu mulți o cunosc. Are un repertoriu impresionant, a muncit enorm pentru cariera sa și a reușit să scoată pe bandă rulantă hituri. Începând cu anul 2001, ea a colaborat cu formația Sistem, pentru care a înregistrat vocea principală a unor melodii precum „Emoții”, „Senzații” sau „Departe de tine”.

Alexandra Ungureanu a fost părăsită înainte de nuntă

Frumoasa artistă a povestit faptul că a fost părăsită chiar înainte de nuntă. Ea și Andrei Gheorghiu s-au despărțit, după ce s-au logodit. Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, alături de partenerul său, și-au făcut planuri de viitor împreună: doreau să se stabilească la New York, după ce s-au logodit în America!

”El a fost cel care a renunțat la tot, iar Alexandra a decis să revină în țară și să o ia de la capăt”, spuneau atunci surse din preajma artistei, arată Playtech.ro.

„Eram fericita şi credeam că va fi bine. Trăirile mele şi cum mă simt nu trebuie spuse prin cuvinte. De acum, am să mă ocup de muzică, viaţa personală am pus-o deoparte. Mi-a făcut rău când am ales să vorbesc de relaţia mea, însă se vor așeza lucurile bine pentru mine cândva”, a zis Alexandra.

Cântăreața este concurentă într-un show de stil vestimentar

Alexandra Ungureanu a acceptat provocarea de a participa la “Bravo, ai stil! Celebrities”. A părut încântată de propunere, s-a gândit dacă e un pas înainte pentru ea în carieră și ar fi acceptat să intre în show. Probabil, după ce semnează contractul se va anunța oficial participarea ei, asta dacă… nu se răzgândește intre timp. Deși, la cât de calculată este ea, și corectă, dacă a dat deja răspunsul, greu să mai dea înapoi, susțin surse din anturajul artistei.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2, Facebook Alexandra Ungureanu, instagram Alexandra Ungureanu

Publicat: 17 Dec. 2020, 13:23 Vedete
Pe aceeași temă