VIDEO. Drama Corneliei Catanga. A vorbit despre relația cu Aurel Pădureanu: ”Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim la etaje diferite”

Publicat: 14 sept. 2020, 12:39 Autor: Andreea Voicu Vedete

Artista Cornelia Catanga a avut parte de mai multe drame de-a lungul vieții sale, iar cea mai recentă are în prim plan relația sa cu Aurel Pădureanu. După o relație de 33 de ani, relația dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-a destrămat.

Într-un interviu pentru Click, Cornelia Catanga a mărturisit că există o ruptură între ea și Aurel Pădureanu. Cei doi locuiesc în aceeași vilă, însă la etaje diferite, nu mai dorm împreună, iar până în acest moment nu se discută despre un divorț. Inițial, despărțirea a anunțat-o chiar la televizor, în cadrul emisiunii ”Star Matinal” de la Antena Stars.

”Eu și Aurel ne-am tot certat, eu sunt mai impulsivă, mai repezită, mă știe toată lumea, așa că am decis să liniștim lucrurile și să luăm o pauză. Nu mai dormim împreună din luna aprilie, locuim în vila închiriată din Bragadiru la etaje diferite, fiecare e cu camera lui, nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă. Nu se pune încă problema divorțului, om mai vedea. La cântări suntem însă o echipă, mergem împreună, cântăm împreună, așa avem contractele. Oricum, pe 6 august de ziua lui, fiul nostru, Alex, i-a pregătit o surpriză la un local, o masă întinsă cu bunătăți, am fost și eu, că doar e tatăl copilului meu. Trebuie să fim împreună, ca soț și soție, și la nunta băiatului nostru, care va avea loc după necazurile cu pandemia de coronavirus. Va fi un chef de pomină, cu 150 de invitați”, a mărturisit Cornelia Catanga.

Ce a declarat Cornelia Catanga pe post: ”Cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe”

„Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”, a spus artista.

Publicat: 14 sept. 2020, 12:39 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă