VIDEO. Cum arăta Zanni de la ”Survivor România” înainte să devină faimos! Povestea incredibilă a tânărului cu 100 de tatuaje

Publicat: 08 Feb. 2021, 12:41 Vedete

Zanni este unul dintre concurenții din echipa Faimoșilor de la ”Survivor România”. Tânârul de 23 de ani a reușit să îi uimească pe telespectatori încă din prima săptămână în Republica Dominicană, când a demonstrat cât de rapid este la probe.

Înainte să devină cunoscut, Zanni – Zannidache Hubert Edmond – arăta foarte diferit, estetic vorbind. Dacă acum concurentul are părul vopsit în două culori și 100 de tatuaje, înainte arăta cu totul diferit! ”Protejatul” artistului Alex Velea, cel care a și participat în trecut la show-ul culinar ”Chefi la Cuțite”, nu avea tatuaje, însă când a venit vorba despre stylingul părului, și înainte prefera să aibă părul în alte nuanțe.

Este cu adevărat un personaj controversat, însă acest lucru vis-a-vis de look-ul pe care l-a abordat de ceva timp. Pe când avea 17 ani, Zanni nu era tatuat, aproape că era de nerecunoscut. Apoi, a început să își vopsească părul în diferite nuanțe, chiar s-a ras în cap, iar în prezent îl putem admira pe cel mai colorat concurent de la ”Survivor România”: Zanni ar avea 100 de tatuaje!

Zanni, poveste zbuciumată de viață

Zannidache a crescut la orfelinat. Copilăria lui a fost marcată de anumite lipsuri, s-a luptat cu foamea și chiar a îndurat bătăi.

”Am stat într-un centru de copii până la șase ani, un centru în care făceam foamea și eram dresați doar cu bătaia. Cât am stat acolo nu am știut ce este timpul, spațiul, copilăria, nici măcar măcar diferența dintre fete și băieți.

Îmi aduc aminte perfect că la un moment dat, de câteva ori pe lună au început îngrijitoarele să ne scoată în curte și să ne alinieze. Tot ce știam era că după fiecare aliniere în curte, unul dintre noi dispărea…Știam că dispare spre ceva mai bun și mai știam că nu vreau să rămân singur la cămin. Se făceau adopții, pentru că urma să se închidă orfelinatul (…).

Nu realizam că viața poate să fie mai bună, că foamea poate să treacă (…). Noaptea făceam pe mine ca să îmi fie cald, iar dimineața îmi rupeau picioarele, de pedeapsă. Într-o zi am fost adoptat de o organizație de copii, unde eram în case cu mame, angajate să aibă rolul de mamă pentru un număr de copii. Aici am cunoscut și alte sentimente și emoții trăite la orfelinat”, a povestit Zannidache de la Survivor.

Sursă foto: Facebook Zannidache

Publicat: 08 Feb. 2021, 12:41 Vedete
Pe aceeași temă