Reacția artistei Carmen de la Sălciua, după ce a aflat că fostul soț, Culiță Sterp, va deveni tătic

Publicat: 12 Jan. 2021, 13:52 Vedete

Un anunț avea să bucure pe toată lumea în prima ediție a sezonului II ”Survivor România”: Culiță Sterp urmează să devină tătic! Fosta sa soție, Carmen de la Sălciua, a fost întrebată de către un internaut ce părere are despre acest lucru.

Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au fost împreună o perioadă, au fost și căsătoriți, însă neînțelegerile dintre ei i-au condus la o separare definitivă. Recent, cântărețul a făcut un anunț îmbucurător în prima ediție a sezonului II ”Survivor România”, emisiunea de la Kanal D: acesta urmează să devină pentru prima oară tătic. Evident, emoționat, a dezvăluit cu zâmbet acest lucru în fața celorlalți concurenți: „Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”.

Carmen de la Sălciua a fost întrebată pe rețelele de socializare ce părere are despre faptul că artistul Culiță Sterp urmează să devină, oficial, tătic: ”Culiță o să fie tată! Ce sentimente ai față de acest lucru?”, a fost întrebată artista.

”Doamne ajută să vină pe lume sănătos! Mă bucur pentru el! Să prețuiască toate astea! Noi doi suntem demult pe drumuri diferite”, a răspuns ea.

Ce reacție a avut partenera lui Culiță Sterp

„Deci nu îmi vine să cred că am trăit asta și mi-am surprins emoțiile în timp ce îl filmam. Efectiv nu mă așteptam să dea vestea și am rămas fără cuvinte. Aș fi vrut să îl strâng tare în brațe. Instant mi-au intrat mesaje în timp ce filmam și vă mulțumesc din suflet pentru toate felicităril, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodată că îl vom primi”, a fost mesajul scris de Daniela Iliescu pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao, Instagram Carmen de la Sălciua

Publicat: 12 Jan. 2021, 13:52 Vedete
Pe aceeași temă