Culiță Sterp urmează să devină tată! A făcut anunțul la TV. Cum a reacționat iubita artistului

Publicat: 10 ian. 2021, 11:18 Autor: Andreea Voicu Vedete

Este fericire mare în familia artistului Culiță Sterp. Cel care este acum concurent în noul sezon ”Survivor” de la Kanal D a făcut anunțul chiar atunci când s-a prezentat, înainte de începerea primei probe.

Culiță Sterp a făcut un anunț la care nu mulți se așteptau. Cântărețul, care este fratele lui Iancu Sterp, și care este acum concurent în competiția ”Survivor” de la Kanal D a făcut un anunț incredibil: urmează să devină tătic! Toată lumea a rămas uimită când a dat de veste că va deveni părinte. Și iubita artistului a reacționat pe rețelele de socializare, ba chiar a fost extrem de emoționată!

„Am venit aici să îl răzbun pe fratele meu, Iancu Sterp. A ajuns până în finală la Survivor și nu a câștigat. Iubita mea trebuie să nască. Chiar dacă n-o că câștig, o să merg acasă cel mai fericit dintre toți”, a dezvăluit Culiță Sterp , în primul episod de la Survivor România.

„Deci nu îmi vine să cred că am trăit asta și mi-am surprins emoțiile în timp ce îl filmam. Efectiv nu mă așteptam să dea vestea și am rămas fără cuvinte. Aș fi vrut să îl strâng tare în brațe. Instant mi-au intrat mesaje în timp ce filmam și vă mulțumesc din suflet pentru toate felicităril, este cel mai frumos dar pe care ne-am imaginat vreodată că îl vom primi”, a fost mesajul scris de Daniela Iliescu pe pagina ei de Instagram.

Culiță Sterp se gândește la nuntă și copil

De câteva luni, Culiță Sterp se iubește cu o tânără domnișoară pe nume Daniela. Pare-se că fata i-a furat inima cântărețului. Recent, Culiță a fost anul trecut într-o emisiune la Antena Stars unde a și vorbit despre ceea ce își dorește în viitor. Așa cum spune și artistul, va merge și a doua oară în fața altarului și, mai mult decât atât, se gândește să devină și tătic. Chiar dacă el a mai fost o dată în fața altarului, este dispus să meargă și a doua oară, pentru că ”orice fată vrea să fie mireasă”.

”Nu mă gândesc acum în momentul ăsta ( n.r. la nunta), însă pe viitor da. Orice fată vrea să fie mireasă. Eu dacă am mai fost odată asta nu înseamnă că pe fata care o să fie cu mine să nu o fac mireasă, e ceva ce unește doi oameni. Mai mult decât căsătorie mă gândesc la copii”, a spus Culiță pentru Star News, anul trecut.

Sursă foto: capturi video Youtube, arhivă Ciao

Publicat: 10 ian. 2021, 11:18 Autor: Andreea Voicu Vedete
S-a alăturat presei în anul 2017, inițial începând să capete experiență în trustul Intact Media Group, iar ulterior a făcut…...
Pe aceeași temă