VIDEO. Cine e ”Războinica” Mellina! Concurenta de la ”Survivor România” a colaborat cu Vescan și se află pe o pantă ascendentă în cariera muzicală

Publicat: 13 Jan. 2021, 08:10 Vedete

Mellina are vârsta de 33 de ani, este cântăreață și compozitor și a venit la ”Survivor România” pentru a-și depăși limitele. Artista a așteptat cu sufletul la gură să ia parte într-o astfel de experiență!

În urmă cu șase ani, Mellina a devenit foarte populară pe Youtube și pe rețelele de socializare, după ce a început să colaboreze cu Vescan la o piesă intitulată ”Poza de album”. Melodia a urcat imediat în topuri, iar în prezent are peste 41 de milioane de vizualizări. Treptat, Mellina a cunoscut succesul în industria muzicală făcând piese care au fost îndrăgite de publicul ei. În urmă cu doi ani și jumătate, artista s-a înscris la ”Exatlon”, dar nu a reușit să treacă de testele finale. Astfel că, Mellina s-a pus ”cu burta pe carte” și a mers la antrenamente, în final fiind aleasă pentru ”Survivor România”, în echipa Războinicilor. Acum artista se află în Republica Dominicană și este determinată să câștige concursul!

Ea a fost aleasă, după ce o altă concurentă, Szidonia Szasz, a fost nevoită să renunțe, pentru că avea probleme de sănătate, arată wowbiz.

”Am ales să vin la Survivor în primă fază pentru că mi-au plăcut foarte mult traseele. Va fi o experiență care mă va schimba”, a spus Mellina.

Mellina, pe o pantă ascendentă în industria muzicală

Mădălina Dumitru, pe numele său real, a terminat Școală Populară de Arte, secția canto muzică ușoară. Odată cu apariția sa în clipul ”Poza de album”, în colaborare cu Vescan, cariera sa în industria muzicală s-a aflat pe un drum ascendent. Artista a compus piese pentru diferiţi artişti din ţară, cât şi din străinătate. Ea a compus şi co-produs piesa „We are one” care a fost interpretată de Leticia, care a intrat în semifinale la Eurovison România 2013.

Sursă foto: capturi video Youtube 1, 2, Facebook Mellina, Instagram Mellina

Publicat: 13 Jan. 2021, 08:10 Vedete
Pe aceeași temă