VIDEO. Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume! Imaginile cu tânăra sunt șocante

Publicat: 24 feb. 2021, 13:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete

Andrea Ivanova are doar 22 de ani și este considerată femeia cu cele mai mari buze din lume. Se poate spune faptul că tânăra din Bulgaria a exagerat cu operațiile estetice din cauza faptului că acum a ajuns de nerecunoscut.  Mai mult, în cadrul unui interviu aceasta a declarat faptul că nu are de gând să se oprească aici cu transformările.

Andrea Ivanova are foarte multe intervenții estetice la vârsta de 22 de ani. Din spusele sale, aceasta și-a injectat deja de cel puțin 20 de ori acid hialuronic în buze până la momentul actual.

Tânăra are de gând să devină cunoscută la nivel mondial pentru buzele ei, pe care vrea să și le mărească în continuare, potrivit viva.ro.

Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume!

Se pare că medicii au avertizat-o pe tânăra, ba chiar i-au recomandat să se oprească cu intervențiile estetice. Însă, Andrea nu vrea să audă de acest lucru și este hotărâtă să meargă mai departe cu transformările.

Mai mult decât atât, până acum, tânăra a investit peste 3.000 de dolari numai pentru buze, în condițiile în care o injectare cu acid hialuronic costă aproximativ 150 de dolari.

Prietenii tinerei sunt în stare de șoc în ceea ce privește aspectul său fizic și asta pentru că, spun aceștia, tânăra arăta mult mai bine înainte de a-și face modificări.

„O iubesc pe Barbie de când eram mică și mereu a visat să ajung ca ea într-o bună zi”, a spus Andrea Ivanova.

Pentru că tânăra este mândră de felul în care arată, în momentul în care buzele sale scad în volum, aceasta merge la medicul estetician pentru a le reface.

„Fiecare are dreptul să trăiască și să arate așa cum vrea, nu este necesar ca toți să îndeplinească un standard impus de alte persoane. Este o alegere personală și niciodată nu mi-a fost teamă să o arăt!”, a mai spus tânăra, potrivit sursei menționate anterior.

 

Sursă foto: Instagram

Publicat: 24 feb. 2021, 13:28 Autor: Hermina Hagianu Vedete
Pe aceeași temă