VIDEO. Cine e Tom Hardy, umătorul James Bond. Este cel mai sexy actor de la Hollywood

Publicat: 27 sept. 2020, 13:41 Autor: Elena Vedete

Tom Hardy este unul dintre cei mai sexy și mai talentați actori din Cetatea Filmului, acesta demonstrându-și calitățile actoricești în nenumărate filme de succes.

De la comedii, la drame și la filme de acțiune, Hardy nu s-a dat înapoi de la nimic, arătând că este un actor complex, cu un talent uriaș, chiar dacă nu este născut în Statele Unite ale Americii.

Tom Hardy și-a făcut debutul în cinematografie în 2001 și de-a lungul carierei a câștigat numeroase premii. Este totodată și actor de teatru, a filmat și miniserii de televiziune, fiind apreciat pentru capacitatea sa de a juca o diversitate de roluri.

Tom Hardy, noul James Bond?

Tom Hardy ar fi dat deja probă pentru rolul lui James Bond în luna iunie și ar fi primit rolul, scrie presa din Regat. Anunțul oficial în acest sens ar urma să fie făcut însă la finalul anului sau în 2021, în orice caz, după lansarea noului film din serie în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul agentului 007. Premiera peliculei a fost întârziată de pandemie și Tom Hardy a trebuit să păstreze secretul în tot acest timp.

Însă actorul se gândea de mai mulți ani la acest rol. „Cred că orice actor ar lua în calcul rolul James Bond, nu credeţi?”, declara Hardy într-un interviu din 2015.

Cine e Tom Hardy

Însă, Tom Hardy nu a fost mereu actorul stăpân pe el și bărbatul sexy de azi. În tinerețe, Hardy a fost dependent de droguri și alcool, iar lupta lui cu aceste vicii a început încă de la 11 ani. Singur la părinți, cu părinți artiști, la 16 ani consuma deja cocaină și era arestat frecvent. S-a luptat cu aceste dependențe până în 2003, când a fost foarte aproape de moarte. A fost găsit în Londra, într-un apartament, într-o baltă de sânge și vomă, după o supradoză. „A fost o lecție pentru mine. În moarte, am renăscut”, a declarat el ulterior.

De atunci, Tom Hardy și-a canalizat energia și anxietățile în exerciții fizice, antrenându-se chiar cu pușcașii marini și practicând box și arte marțiale.

Tom Hardy are trei copii

Recuperat după dependențe și cu un portofoliu profesional bogat, Tom și-a îndreptat apoi atenția către viața personală. Pe actuala sa soție, Charlotte Riley, a cunoscut-o pe platourile de filmare ale producției „La răscruce de vânturi”, în 2009. Au doi copii împreună, dar Tom Hardy mai are un băiat  dintr-o relație anterioară.

Tom Hardy a impresionat cu versatilitatea de care a dat dovadă în ultimii ani, îmbinând cu succes producțiile independente cu blockbusterele, scrie Film Now. A fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar pentru personajul căruia i-a dat viață în „The Revenant”.

Publicat: 27 sept. 2020, 13:41 Autor: Elena Vedete
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă
×