Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital! Artistul s-a infectat cu noul coronavirus

Publicat: 12 Apr. 2021, 08:51 Arhiva
Victor Socaciu, internat în stare gravă la spital! Artistul s-a infectat cu noul coronavirus

Victor Socaciu este internat în stare gravă, într-un spital din București, după ce a fost infectat cu coronavirus.

Artistul are plămânii afectați și are nevoie de oxigen suplimentar pentru a putea respira. Din nefericire, Victor Socaciu se confruntă și cu alte probleme de sănătate. Artistul are diabet și a suferit, în urmă cu mai bine de 10 ani, o intervenție de transplant de rinichi.

Cine este Victor Socaciu

Victor Socaciu, în vârstă de 68 de ani, este un autor român de muzică folk, realizator de emisiuni de televiziune, fost parlamentar și fost diplomat. El a debutat pe scenă în anul 1970 cu trupa rock Zodiac.

Victor Socaciu devine producător al Festivalului Național – Concurs de muzică folk „Om Bun” și al Festivalului Național – Concurs „Cântecul de dragoste” în parteneriat cu Ministerul Culturii și Cultelor, Televiziunea Română și Radio România Actualități.

Între anii 1997 și 1999, Socaciu devine realizator al emisiunii săptămânale „Vânare de vânt” pentru TVR și al emisiunii „Insula Copiilor” la Național TV. De asemenea, el semnează genericele mai multor emisiuni radio și televiziune printre care: „Omul chitară ”, „Oameni de zăpadă ”, „Ceaiul de la ora 5 ”, „Insomniile Corinei ”, „Cazuri și necazuri în dragoste ”, „Vânare de vânt ”, „Arca Marinei ”, „Personalul de Costinești ”, „Bun de tipar ”, „Tunelul timpului ”, „Mulțumesc ”, Ora fără catalog ”, „Ne vedem la TVR”, „E ora ta”.

Astirstul a fost căsătorit cu Cornelia Pavlovici și Marina Almășan.

Sursa foto: Facebook Victor Socaciu

Publicat: 12 Apr. 2021, 08:51 Arhiva
Pe aceeași temă