Victor Slav se pregătește de ”marea confruntare” cu Bianca Drăgușanu: ”Fac cumva să-mi iau copilul!”

Publicat: 15 dec. 2021, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete

Victor Slav își dorește mult să-și petreacă sărbătorile alături de fiica lui, însă pentru asta trebuie să ”negocieze” cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu. 

Chiar dacă relația lor nu a funcționat, Bianca și Victor nu par să țin cont de asta atunci când vine vorba de bucuria fiicei lor. Prezentatorul de la Kanal D și-a propus să fie un tată model de Crăciun.

După divorț, Sofia, micuța celor doi, a rămas în grija mamei. Dar nu a fost nicidecum neglijată de prezentatorul de la Kanal D.

Victor Slav are o relație extrem de strânsă cu fiica lui și nu ratează nicio ocazie să-i facă toate plăcerile atunci când petrec timpul împreună. Așa cum era de așteptat, în fruntea listei de sărbători pentru Victor Slav se află nimeni altcineva decât fiica sa.

În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Victor Slav a făcut confesiuni despre planurile sale de sarbători.

„De fiecare dată, eu petrec Crăciunul în familie. Anul trecut, Sofia a petrecut cu mine, sper ca și anul acesta să fie la fel. O să vorbesc cu mama ei să vedem cum facem programul de sărbători. Fac cumva să-mi iau copilul. O să stea cu mine, cu mama, o să o duc și la sora mea, toată lumea o îndrăgește”, a dezvăluit Victor. Mai multe detalii, pe CANCAN.RO.

Victor Slav își mai dorește un copil

Au trecut doi ani de când fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început o nouă relație alături de o altă blondă focoasă.

Cei doi s-au mutat împreună de ceva vreme. Iar acum prezentatorul TV vorbește despre posibilitatea de a fi din nou tată.

Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul. Și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a mărturisit Victor Slav.

Publicat: 15 dec. 2021, 11:19 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă