Victor Slav se pregătește să devină tată pentru a doua oară: ”Viața trebuie să își urmeze cursul”

Publicat: 02 Dec. 2021, 13:28 Vedete

Chiar dacă relația lor a început într-un club din Capitală, acolo unde s-au cunoscut de fapt, Victor Slav și iubita lui, Selina, au planuri serioase împreună. În topul listei de dorințe pare să fie extinderea familiei!

Au trecut doi ani de când fostul soț al Biancăi Drăgușanu a început o nouă relație alături de o altă blondă focoasă. Selina preferă să stea departe de lumina reflectoarelor și nu vrea să devină cunoscută în showbiz.

Cei doi s-au mutat împreună de ceva vreme. Iar acum prezentatorul TV vorbește despre posibilitatea de a fi din nou tată. În vârstă de 41 de ani, Victor Slav a mărturisit că și-ar dori să mai aibă încă un copil. Doar că momentan nu s-a gândit prea mult în legătură cu acest aspect.

Victor Slav: ”Nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară”

Nu am exclus niciodată acest lucru. Nu putem ști ce ne rezervă viitorul și nu mă hazardez să spun că nu voi face un lucru sau altul. Cred că viața trebuie să își urmeze cursul. Și nu exclud posibilitatea să fiu tată pentru a doua oară, însă nu mă gândesc la lucrul acesta”, a spus Victor Slav pentru Viva.ro.

Prima apariție a celor doi pe rețelele de socializare a fost la un Revelion, când Victor a postat prima imagine cu Selina. Însă de atunci niciunul dintre ei nu a mai postat nimic. Semn că vor să-și țină relația amoroasă departe de ochii curioșilor.

Victor Slav a cunoscut-o pe Selina într-un local de fițe din Capitală, acolo unde lucra ca hostess.

Publicat: 02 Dec. 2021, 13:28 Vedete
Pe aceeași temă