Cum arată iubita lui Victor Slav. Prima fotografie cu cei doi îndrăgostiți

Publicat: 04 Jan. 2021, 08:49 Vedete
Cum arată iubita lui Victor Slav. Prima fotografie cu cei doi îndrăgostiți

Victor Slav a publicat prima fotografie alături de iubita ascunsă, despre care a tot vorbit în ultima vreme.

După un an greu, dar și după ce și-a ținut viața amoroasă departe de ochii lumii, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a decis să intre în 2021 altfel față de cum și-a obișnuit fanii. După despărțirea de fosta vedetă TV, Victor Slav a continuat să își caute mare dragoste și se pare că norocul i-a ieșit în cale.

Încă din vara anului 2019, Victor Slav iubește o blondă, pe care a ținut-o ascunsă până acum, de ochii curioșilor. Iată că noul an vine cu lucruri noi! ”Pentru 2021, Bonnie și Clyde în acțiune”, a scris Victor Slav în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita sa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victor Slav (@slavvictor)

Victor Slav, declarații despre rolul de tătic

Cât despre relația cu fetița lui li rolul de tătic, Victor povestește că se implică în educația micuței, iar atunci când stă la el, acesta încearcă să facă tot posibilul ca micuța Sofia să se simtă bine alături de el.

“Fiica mea face foarte bine. Face anumite cursuri de muzica, dans, engleză, că nu merge la grădiniță în această perioadă. Am lăsat-o la clasă. Când stă la mine, asta e a treia zi, activitățile sunt joaca, în general. Tati se pune la mintea ei. Dacă credeam că alte sunt prioritățile, Sofia e pe primul loc. Am știut de la început să fiu tată. I-am făcut băiță, am luat lecții de la cineva avizat, m-am descurcat foarte bine, fără teamă”, a declarat Victor Slav în cadrul emisiunii prezentată de Adela Popescu și Cove.

Sursa foto: Arhiva Ciao

Publicat: 04 Jan. 2021, 08:49 Vedete
Pe aceeași temă